• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas też kilka imprez, trochę zaczynam się wkurzać, bo teść powiedział że trzeba OPIĆ roczek Agatki:wściekła/y: zdziwi się i na pewno będzie akcja (druga w życiu z teściami) - alkoholu nie planuję i już!!!!

reklama
U nas impreza i tak jest już podzielona - no ale bez przesady nie będe robiła dziesięciu imprez bo każdemu pasuje inny termin - chrzciny były jedne i dało się zebrać wszystkich - chociaż nie powiem z trudem.
- jak ktoś ma normalne warunki mieszkaniowe to może sobie na to pozwolić ale u nas tymczasowo w domu mieszka za duzo ludzi i nie będe co chwile robiła imprezek i to jeszcze w pokoju rodziców bo w naszym już nic się nie zmieści ;-)

kasiula fajnie ze imprezka sie udala,no ale fakt spoznienie nie do przyjecia(ja tak jak donatella nie cierpie spoznialstwa wrecz nienawidze-bo sama zawsze jestem co do minuty na czas:tak:),ciekawe co mj kacper wybierze
aqua ''już zadzieram kiece i lece'' hehehehehe dobre:-D:-D:-D
osinka ja tez musze wypersfadowac jakies opijanie roczku-chociaz tematu jeszcze nie bylo ale moge sobie reke uciac ze wyskoczy mi ktos z piciem.....w ogole co to za pomysly picia w roczek:wściekła/y:

ivka no to imprezek co nie miara;-)

osinko, kupcie zgrzewkę pepsi i opijcie... :-D:-D:-D

a tak poważnie, to bardzo sie cieszę, że u nas ani grama alkoholu nie będzie i nikt się tego nie domaga :-) Chyba mam wyjątkową familię :-)

U nas juz po urodzinkach. Nasi goscie przyszli za wczesnie:wściekła/y: Tzn. mieli byc na 15 akurat zeby zjesc obiad spokojnie jak Patryk bedzie spal. Przyszli o 14:45 akurat jak kladlam Patryka do lozeczka, ze spania nici bo go interesowaly glosy za dzrzwiami:-) Na torcie byl juz marudny i plakal "zdmu****ac" swieczke. No ale trudno.
U nas kazdy z gosci wypil po lampce winka do obiadu oczywiscie oprocz mnie:-)
Jak bylam w ciazy z Patrykiem non stop marzylam o szampanie, a teraz chodzi za mna piwo ktorego zapachu w ciazy z Patrykiem nie tolerowalam i za ktorym nie przepadam. Dziwne:confused:
A jeszcze dziwniejsze ze napislam ZDMU CH U JAC a wyswietlaja sie gwiazdki. Komus sie wszytko jednoznacznie kojazy ;););)

U nas urodzinki jutro zakupy zrobione, chatka sprzątnięta - wszystko gra oprócz małych wyjątków - jak już pisałam dziadka nie będzie no ale chrzesnej też nie b będzie- dzisiaj raczyła mnie o tym fakcie poinformować :wściekła/y:
to jest moja siosrtra i mieszkamy w jednym domu !!!!!!! ale ona musi iśc sie uczyć do akademika bo w pt ma 2 egzaminy:baffled: no ..........nauka w akademiku - jasne :dry: - super - jest mi poprostu przykro

babcia(prababcia Kuby) wpadnie na chwileczke bo po chorobie i nie ma siły, syn chrzesnego nie przyjdzie bo chory i tak mi się pięknie goście wykruszaja - jutro okaze sie, że nikogo nie zobacze.

Mama nadzieje, że znajomi w sobotę nie zawioda

aqua nic sie nie martw, będzie dobrze:tak:
a co to Twojej siostry to faktycznie troche przesadza....

U nas imprezka w niedziele, ja z kolei sie boję, ze nas za dużo będzie, bo jak wszyscy dopiszą to 13 dorosłych osób + ja i Michał , no i w sumie 7 dzieci razem z moimi.......uff a tu tylko jeden duży pokój i jeden malutki..
no ale podejrzewam, że siostra meza jak zwykle będzie miała jakąś wymówke, a jeden z moich braci o ile bedzie to chyba koło południa, reszta zaproszona tak ok.14, 15-tej zobaczymy

agua tez bym sie wsciekla co to za odkrecanie? i siostra tez wyskoczyla z ta nauka:wściekła/y: tylko ty sie nic nie stresuj to swieto kuby no i mamy tez no i po troszku i taty;-)

reklama
już od rana zaliczyłam pierwszą podłamkę - otwieram lodówkę a na moim cieście na wieczór leżą rybbbsska - :surprised:śmierdzące ryby :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :growl: - babcia sobie położyła bo nie było u niej w lodówce miejsca :wściekła/y: "........ale to nic się nie stało - mi się wydaje, że śmierdzi to ciasto - to ręce mi tak śmierdzą - czujecie klimat :baffled: zbaraniałam

....teraz mąż pojechał po nowe ciasto a moje szykowanie wstrzymane bo Kuba dzisiaj nie wyraża chęci na samotne siedzenie w łóżeczku - więc pewnie bede się musiała sprężyć i naszykować psychicznie na nowe niespodzianki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry