reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
AQUA współczuję Ci tego stresu...a siostry zachowanie oburzające...My imprezkę mamy w sobotę.Ciekawe jak to u nas będzie,aż strach pomyśleć...Goście nam się wykruszają,cała rodzina ze strony męża chora...a mają do nas 400km.Nie będę wiedziała do ostatniej chwili czy przyjadą?Z mojej strony przyjadą dziadkowie i brat na bank,a mają jeszcze dalej do nas.Nie wiem w końcu na ile osób przyszykować menu...6 dorosłych osób więcej,to sporo...Nie wiem też,jak i gdzie wszystkich przenocujemy w naszych 2 pokojach:(.Obawiam się jak Miłoszek zareaguje na taki tłum mało znanych twarzy wokół siebie ,widzi ich przecież tak rzadko... :confused:A to ma być jego święto i nie chcę żeby w ten dzień płakusiał...Ehz...

My robimy imprezę na raty. W drugie święto (w kosciele i dla chrzestnych, bo wtedy mogą przyjechac) i w dzień urodzin (bo sobie nie wyobrażam, żeby ten dzień nic nie było) Mam nadzieję, ze będzie fajnie.:-)

U nas urodzinki zblizaja sie wielkimi krokami a ja jak na razie stanelam na poszukiwaniu knajpki :sick: :sick: ciezko cos fajnego znalesc w Opolu a w dodatku jak zwykle wszystko musze zorganizowac na odleglosc :no: :zawstydzona/y: na imprezie urodzinowo komunijnej bedzie ok 23 osob o ile ktos sie nie wykruszy:happy:
oj ciezko mi sie z ta organizacja pozbierac :baffled:

agua oj ty biedna tez bym sie wkurzyla:wściekła/y: ale postaraj sie odprezyc i usmiechnac to dla was dzien no i dla kubasa

u nas co do gosci
-z meza strony-rodzice,brat(czyli chrzestny) i babcia
-z mojej-ciocia,babcia,kuzynka z mezem i dwojka dzieci
moj brat zostaje tutaj-nie dostal wolnego-i mu smutno bo kacperka tak kocha ze bedzie potwornie tesknil:tak:i kacper za nim tez

czyli gosci 12 lacznie z nami no a liczac kacpra to bedzie ekipa 13 osobowa:-D

Dziewczynki cieszcie sie ze mozecie zaprosic rodzinke (jaka jest taka jest ale jest) ja juz mam dola ze nie bedzie mojej mamusi, siostry .....

Urodzinki jeszcze nie zaplanowane, na pewno nie bedą wystawne w sumie to mamy do zaproszenia tylko 8 osob doroslych +1 dziecko ale i tak sie zastanawiamy czy nie zrobic tego na 2 razy bo mamy male mieszkanie i w sumie sie zmieszcza ale zamieszanie bedzie straszne, no zobaczymy:-) .

Melduję poslusznie, ze jesteśmy już po imprezce, która odbyła sie dzisiaj.
Było bardzo fajnie, Kubas tylko na początku troche był 'dziki', jak tyle ludzi sie zjechało, w sumie 15 osob z nami, ale potam całkiem fajnie sie bawił.

Był obiad (przygotowany w całości przez tesciową :), ja tylko salatke zrobiłam...), potem tort, szampan, kawa itp, śpiewanie 'sto lat', prezenty i na koniec msza w kościele. Kubas przespal całą mszę na rekach, zmęczył sie biedaczek, obudził sie dopiero jak przyjechalismy do domu.

Zachowywał sie bardzo przyzwoicie, nie płakał, nie marudził, tylko troche nie mógł zasnąć wieczorem z nadmiaru wrażeń.
Podsumowując: impreza bardzo udana, niemęcząca, jestem zadowolona!

Życzę wszystkim mamusiom, żeby pierwsze urodzinki waszych maluchów tez były udane!

U nas też po impezie ROCZKOWEJ.Było bardzo fajnie i wesoło.Kacperek był bardzo grzeczny i radosny.Prezenty wzbudziły w nim wiele emocji i radości .Rowerek był główną atrakcją,nie chciał z niego zejść az do samego wieczora.Goście dopisali,tort przepyszny i wogóle super:tak: :tak: :tak: .
Oj,jak te dzieciaczki nam szybko rosną,ani się nie obejrzymy a już same będą sobie organizować imprezy urodzinowe...;-) :szok: :tak: .

Ja dziś zamówiłam mszę na roczek. 25 marca o 12:30 i zastanawiam sie, czy dobrą godzinę wybrałam, bo potem wypadałoby obiad zrobić... :confused:

reklama
u nas już w weekend następny impreza :-) postanowiłam, że zrobię sama tort - w kształcie zajączka, ciekawe czy mi wyjdzie...:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry