• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Cos ten moj brzusio maly jak na 29 tydzien...hmmm Eliaszek wprawdzie wazy 1200 ( juz pewnie przeszlo ) ale ja cos nie tyje, co z jednej strony jest dobre ale z drugiej niepokojace..

reklama
Aska, nie martw sie ja tez nie tyje!!! po prostu jakos przeszedl mi apetyt w pewnym momencie tzn jem normalnie, ale juz nie jakos bez przerwy, a nie bede sie chyba zmuszac, liczy sie jakosc przede wszystkim :)
jak dzidzia rosnie to ok. w koncu mam juz jakies 10kg na plusie wiec na pewno troche tluszczyku zmagazynowane, a na samym koncu ciazy to nawet czytalam ze nie powinno sie za bardzo tyc.
a brzuszek masz calkiem normalny, moja mama to sie dziwila, ze ja mam niby wielki, chyba sama zapomniala jaki ona miala hehe

sumko, moja siostra urodzila sie 12 LIPCA i tego samego roku pojechalismy nad polskie morze, a rok pozniej do Tunezji :D Jezeli dzidzia jest zdrowa to nie ma zadnych problemow, zeby z nia gdzies pojechac na wakacje!
ja juz jestem umowiona z mama na sierpniowy wyjazd ;D
jedyne czym sie stresuje to wydanie paszportu dla malego, bo przy skladaniu prosby MUSI byc ojciec, a on pracuje.....podobno przy narodzinach dziecka przysluguje 10dni urlopu, ale nie wiem czy przy kazdym rodzaju kontraktu :P

Olu, ASiu - sliczne brzuszki:))))))
Ja tez sie zastanawiam kiedy wybrac sie w jakas dalsza podroz z Mateuszkiem i sama nie wiem kiedy najlepszy moment
A nad morze tez bym pojechala..ahhh
Chyba ze moze jakos w sierpniu

No to mnie trochę pocieszyłayście, bo jak narazie każdy komu mówiłam o moich wakacyjnych planach z maleństwem tak dziwnie reagował. A z drugiej strony myślę że będąc dobrze przygotowanym do takiego wyjazdu to musi sie udać. Jedzonko zawsze pod ręką hahaha ;D Tylko myślę o jakiejś mniejszej miejscowości, bo zawsze jeździliśmy do Jastarni, a tam narodu że aż strach. ;D

Juz sie pochwaliłam w ogólnej galerii brzuszków...ale tutaj też bym chciała
c015.gif

Oto mój kochany,kopiący mnie non stop brzuszek
c015.gif

Załączniki

• brzuszek 27 tydz.jpg
    brzuszek 27 tydz.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 121
Wiecie ja tez planuje wakacje z maluchem. w sierpniu krociutko nad morze (mamy blisko) a w pazdzierniku lub troche pozniej cos wiekszego. Z konkretnymi planami tez poczekam bo wszystko naturalnie zalezy od malucha ale kilka miejsc mam juz dokladnie przejrzanych ;D Dobrze wiedziec, ze wiekszosc o tym mysli.

a wiecie co - moja waga od ok 3 tyg stoi w miejscu - co prawda wynosi 79-80 kg, zależnie od pory dnia i ubrania które mam na sobie i to jest 15 kilo do przodu ale stanęła! Ja się oczywiście cieszę ale mam nadzieję że Karolek rośnie tylko sobie z tych odkładanych od samego początku ciąży zapasików czerpie...
Co do urlopu - ja mam nadzieję nad morze na kilka dni - mamy bliziutko, bardziej ambitnych planów na rzie nie mam, mobilizuje mnie tym bardziej to że znajoma buduje się w Kątach Rybackich (Mierzeja Wiślana), będzie miała tam pokoje na wynajem i niebawem się przeprowadza :) Jak któraś będzie zainteresowana to podam namiary

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry