J
justyneczka
Gość
AGAMIR
SERDECZNIE GRATULUJę !!!
SERDECZNIE GRATULUJę !!!
SYLWIA, super że jesteście już w domu, jeszcze raz żyuczę wszystkiego dobrego; sama mam nadzieję wkrótce sie rozpakować;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witajcie po przerwie!
Melduje, że w dniu 25.09.2008 roku w 37tc5dc o godz. 8.15 urodziłam synka - bartusia - 49cm, 3230gjest zdrowiutki jak rybka i najcudowniejszy na świecie
w poniedziałek po południu odstawiłam fenoterol i poszło...
Ii faza porodu trwala zaledwie 20 minut, więcej najwiecej nameczyłam się z i fazą - od 2.00 w nocy.
Dziewczyny, mam to za sobą! Od wczorajszego popołudnia jestesmy w domku. Mały je za trzech - jestem jak bar mleczny czynny 24h
przepraszam, ze wszystko w takim skrócie, ale non stop karmie, organizujemy sie w domku, echhh, tyle wrazen
trzymam kciuki za was.