reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

AGAMIR
SERDECZNIE GRATULUJę !!!

SYLWIA, super że jesteście już w domu, jeszcze raz żyuczę wszystkiego dobrego; sama mam nadzieję wkrótce sie rozpakować;-)

reklama
sylwia76 GRATULUJE :) Jak długo po odstawieniu urodziłaś? Ja odstawiam od poniedziałku przyszłego tygodnia. Mam nadzieję że też tak szybko pójdzie :)

MARMA ja slyszalam ze jak ruszy po fenoterolu to szybko moze nawet odrazu albo wogole nie ruszy Tak bylo u mnie ale ja sie z tego ciesze bo ja bardzo szybko odstawilam fenoterol bo mi gin kazal i na szczescie nic sie nie dzialo :-)

witajcie po przerwie!
Melduje, że w dniu 25.09.2008 roku w 37tc5dc o godz. 8.15 urodziłam synka - bartusia - 49cm, 3230g :) jest zdrowiutki jak rybka i najcudowniejszy na świecie :)
w poniedziałek po południu odstawiłam fenoterol i poszło...
Ii faza porodu trwala zaledwie 20 minut, więcej najwiecej nameczyłam się z i fazą - od 2.00 w nocy.
Dziewczyny, mam to za sobą! Od wczorajszego popołudnia jestesmy w domku. Mały je za trzech - jestem jak bar mleczny czynny 24h :)
przepraszam, ze wszystko w takim skrócie, ale non stop karmie, organizujemy sie w domku, echhh, tyle wrazen :)
trzymam kciuki za was.
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja liczę na to, że jak odstawie to szybciutko pójdzie. Pomimo tego fenoterolu cały czas mam skurcze i brzuszek pobolewa. No ale większej dawki się już nie bierze. No to został mi tydzień :)

reklama
Do góry