reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Efilo to Ty cesarkę bedziesz miała? bo coś chyba niedoczytałam.....
a ja myslalam ze Ty juz na porodowce jestes:-):-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dziewczyny proszę piszcie na innym wątku bo co spojrzę że nowe posty na tym są to już mi serce wali że nowe dzieciaczki się pojawiły
;-) :-).

E
efilo
Gość
Kotek - bo one wszystkie się tak enigmatycznie nazywają że ciężko wyczuć który jest o czym 
A odpowiadając - odpukać żadna tam cesarka. A jak pójdzie - zobaczymy. Dam na pewno znać. Na którymś z wątków
Gośka - może ja nienormalna jestem ale już od jakiegoś tygodnia tęsknię

A odpowiadając - odpukać żadna tam cesarka. A jak pójdzie - zobaczymy. Dam na pewno znać. Na którymś z wątków

Gośka - może ja nienormalna jestem ale już od jakiegoś tygodnia tęsknię

Dziewczynki, bardzo dziękuję za gratulacje i miłe słowa. Strasznie mi miło, aż się wzruszyłam. Zaraz wejdę na opisy porodów i nadam co i jak, bo Magda śpi dziś jak zabita non stop. A ja nadrabiam zaległości z forum - mojego uzależnienia.;-)
Luka, serdeczne gratulacje i powitalne buzi dla Maleństwa. Niech rośnie zdrowo.:-)
Luka, serdeczne gratulacje i powitalne buzi dla Maleństwa. Niech rośnie zdrowo.:-)
Goździczek
18 czerwca 2007
Dzagud Ty juz w domu ??? czy w szpitalu masz dostęp do internetu ???
Bardzo się cieszę że masz już swoją kruszynkę przy sobie, a tak się martwiłaś jeszcze parę dni temu :-) Jeszcze raz Gratulacje dla Was !!
Bardzo się cieszę że masz już swoją kruszynkę przy sobie, a tak się martwiłaś jeszcze parę dni temu :-) Jeszcze raz Gratulacje dla Was !!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
sms od Efilo
o 18.05 przyszla na swiat Zosia,3000gr,52cm,sn,jestem padnieta,ale szczesliwa,caluski,jak dobrze pojdzie wychodze w niedziele
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Efilo gratulacje dla Was
Zosienko witaj na swiecie
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
o 18.05 przyszla na swiat Zosia,3000gr,52cm,sn,jestem padnieta,ale szczesliwa,caluski,jak dobrze pojdzie wychodze w niedziele
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Efilo gratulacje dla Was
Zosienko witaj na swiecie
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
Podziel się: