reklama

Odchudzamy się

No wlasnie o to...:baffled: niby jest wszystko ok, ale jak bylam ostatnio z mezem na "tancach" to odchorowalam to potem caly nastepny dzien:sick: tak bardzo mnie brzuch w srodku bolal:eek:

podobno dopiero po 6 miesiacach mozna zaczac intensywne cwiczenia:wściekła/y:

reklama
No ja też ostatnio zauważyłam,ze jak sobie pozwolę na większy wysiłek, z użyciem mięśni brzuszka to mnie później boli cały w środku..i to mnie martwi, bo też już bym chciała zacząć palić kcal...:baffled::baffled:

A ja ważę 48 kg zaczełam ćwiczyc ale tylko po to zeby troszke przybrac masy miesniowej :happy: i popracować nad miesniami brzuszka takimi jak sprzed ciąży, a jak pojde do gina to wezme tabletki ciekawe czy po nich troszke przytyje czy ktoras z Was juz bierze?

Oliwieczka ja tabletki hormonalne brałam przez dłuuuugie lata przed ciążą. I były to różne tabletki i nigdy po żadnych nie tyłam, więc nie obawiaj się :happy:

Mnie też się to nie zdarzyło, a nawet powiem więcej - w pewnym czasie to nawet z wagi spadałam...:tak::tak: i teraz też chce "szprycować" sie tabletkami, bo następne maleństwo nie wcześniej niż za 4-5 lat, wpadka nie wchodzi w grę :no::no::no:

Oliwieczka, mam pytanie dotyczace tych tabletek. Napisz prosze jakie Ci lekasz zapisal bo ja bylam wczoraj i dostalam recepte na cerezette i jestem ciekawa czy wszystkie karmiace je dostaja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry