reklama

Odchudzamy się

reklama
Joasiek, ale masz czarny humor :-D Ja cały czas w strachu, bo niby się zabezpieczam, ale caly czas jest niepewnosc, a drugiej miesiączki ani widu ani słychu, choc juz minęło półótorej miesiąca.
A co do odchudzania, to u mnie zastój kompletny :wściekła/y: Na dodatek sama jestem temu winna, bo apetyt mam niestety za duży. Dziś wrąbałam pół paczki chipsów i teraz mam wyrzuty sumienia.

Kasiad, widze ze to tak jak u mnie:-D siedze w domku i sie okropnie nudze<po mimo dziecka:-p > i zjadam wszystko co mi w łapki wpadnie:wściekła/y: a pozniej zdziwiona ze brzuszek rosnie:wściekła/y: :baffled: :szok:

dziewczyny bedzie dobrze!!!! :-) na pewno wrocicie do formy i to szybciej niz Wam sie wydaje!!!! a drakonskich diet robic nie mozemy bo karmimi, no nie? wiec nalezy nam sie odrobina lakoci...no wlasnie, odrobina, a ktore ciastko juz wcinam?:baffled: ;-)

w ogole to widzialam dzis 2 programy o ciazy. irtasia moze widzialas na Pro7? o 14.00 i o 15.00.
w pierwszym pokazywali porod i tak z mezem ogladalismy i sie az oboje poplakalismy przypominajac sobie wydarzenie sprzed 10 tygodni i 3 dni.... i wiecie ja chyba jakas nienormalna jestem, bo stwierdzilam ze chcialabym wkrotce znow doswiadczyc porodu....no nie od razu ale nie za 3 czy wiecej lat lecz za mniej....

drugi program moj zapal radykalnie ostudzil:szok: , pokazywali kobiete 27letnia po dwoch ciazach ktora schudla 50!!!!!kg i jej brzuch wygladal okropnie...no ale sobie operacje plastyczna zrobila...

wiec boje sie zajsc w ciaze na razie....

Joasiek, chyba bym się załamała gdybym była...Ale raczej mało preawdopodobne to jest. Jakoś okazji na seks i chęci jest niewiele...:-)
Pewnie to ta woda...

Susumali ja znowu przegapilam fajny program:baffled:
ale bodajze na rtl leci Mein Maby i to czesto ogladam a co do ciazy i porodu to mi wystarczy chociaz w ciazy lubialam byc:tak:

reklama
irtasia ja w ciazy ogladalam Mein Baby ( czyli dla niewtajemniczonych codzienny pol godzinny reportaz oporodach) codziennie, teraz od czasu do czasu tez ogladam, nawet jak lezalam 3w szpitalu juz z Lailusia to sobie obejrzalam az sasiadka z lozka obok patrzyla na mnie jak na wariatke.....

a co do libido....to powiem tylko ze od porodu mialam tylko ten pierwszy raz po.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry