reklama

Odchudzamy się

reklama
Ja po tym jak przytyłam do 58kg, znowu spadłam do 56kg i to w ubraniach:-) No a i za dietę się zabieram, bo wesele za dwa miechy i jakoś się nie widzę inaczej niż w super czerwonej sukience z odkrytymi plecami - no oczywiście dopasowanej :tak::tak: już tylko ryż z warzywami, pierś gotowaną, jogurty, pieczywo razowe, ale z masełkiem -bo inaczej nie zjem, chuda wędlinka,ogóreczki, pomidorki,same nisko tłuszczowe rzeczy, no i wszystko w średnich ilościach...a na podjadanie mam jabłka i pomarańcze ;-) Poprzednio takim sposobem straciłam 8,5 kg w 4 miesiące...teraz starczy mi tak 3-4kg..na gimnastykę siłową nie bardzo jeszcze pora, ale chyba zacznę chodzić na basen...:cool2: nie mogę sie już oprzeć pokusie wodnego szaleństwa

a ja nie mam wagi....:baffled: chyba musze sobie kupic...
poki co mnie tez slodkosci gubia, do tego odkrylam ze w naroznej piekarence robia super herbatniczki, ktore same rozplywaja sie w ustach...slaba jestem....;-)

madzix i joasiek witajcie w klubie.Co ja bym dała żeby chociasz te 10kg zgubić:-(:-(.Oj nie mam już siły nawt o tym mysleć:wściekła/y: waga jak staneła tak nic ruszyć nie chce:wściekła/y:,a przeciesz jestem cały czas na diecie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Koszmar,a tu lato za pasem...:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry