reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odchudzamy się

Gosia to rewelacja:tak:Zeby w tydzień miec nizszą wagę niz przed ciązą:tak:Super:-)
A przyznasz sie ile Ci przybyło w ciązy?

ogólnie miałam gdzieś na plusie 11-12 kg ale w tym chyba też troszkę mi się woda w organizmie zatrzymała bo w święta spuchłam jak głupia i od razu waga poszła w górę :baffled:

teraz tylko bym chciała by spadała tak ładnie jak w ten tydzień ;-)bo ze szpitala jak wyszłam miałam 3kg na plusie ;-)

a teraz najgorsze przede mną żeby pozbyć się reszty ;-):baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Gosia to w ciązy miałas super wage:tak::-) A teraz jeszcze lepszą:tak:Az Ci zazdroszcze,ze tak ładnie schodzisz z wagi:tak:

Widzę że prawie wszystkie lutówki się odchudzają,może ja się do Was dołąnczę ;-)Razem razniej :tak:
Zawsze byłam szczupła,przed pierwszą ciążą ważyłam 55 kg.W czasie ciązy przytyłam zaledwie 9 kg,które zgubiłam jeszcze w szpitalu:szok: dodam że synek ważył 3550g.Potem schudłam jeszcze i wazyłam 49:szok: kiedy synek miał 3 latka waga zaczęła powoli rosnąć i kiedy po 9 latach zaszłam w drugą ciążę ważyłam już 59 kg,na początku nie miałam apetytu mimo że nie wymiotowałam to schudłam 5 kg ale to dobrze bo póżniej przytyłam 25 i tuż przed porodem ważyłam 80:szok::wściekła/y:Po 6 tyg ważyłam już 62 kg:-) Zostałomi jeszcze 3 do wagi sprzed ciąży i niestety po zaprzestaniu karmienia piersią a karmiłam 19m:szok: waga niestety zaczęła rosnąć:angry: Zeszłej zimy ważyłam 69 latem schudłam do 64 a teraz ważę znowu 67:wściekła/y:
Fajnie że niedługo wiosna,rowerek w ruch i napewno schudnęPOMOŻECIE MI ??;-);-)

ANEK trzymam kciuki, na pewno Ci się uda:tak::tak: Zrób sobie suwaczek to pomoże Ci się zmobilizować:-) Możesz też poszukać jakiejś diety dla siebie, ale przede wszystkim jakiejś aktywności fizycznej, bo to bardzo dobry klucz do sukcesu:-) Łatwo się pisze, ale trudniej się zabrać... wiem coś o tym:sorry:

Na tym wątku podziękuje za gratulacje, chociaż nie ma czego:-p Tych -5kg nie widać raczej zbytnio po mnie, spodnie mi tylko w pasie zaczęły odstawać i są minimalnie luźniejsze w udach, ale zawsze to coś;-)

Powodzenia i wytrwałości dla wszystkich Odchudzających się:tak:

Gratuluję dziewczyny sukcesów.

I ja dołaczam do tego wątku... Od Walentynek jestem na diecie Dukana. Jak zobaczyłam kilka osób z mojej pracy (dawno ich nie widziałam, bo są z innego rejonu), które na tej diecie ładnie pochudły, co najważniejsze, bez dokuczliwego uczucia głodu, też postanowiłam w desperacji spróbować. No i jak narazie efekty są zaskakujące: -7,7 kg. Wiem, że początek jest taki błyskawiczny, potem się chudnie już powoli, ale jestem gotowa podjąć wyzwanie, bo to chyba jedyna dieta, w czasie której nie chodzę wiecznie głodna i nie mam wcale ochoty na słodycze.
Przy mojej wadze te niecałe 8 kg są prawie niewidoczne, jednak czuję się znacznie lepiej, a to najważniejsze. Przede mną dłuuuga droga jeszcze... Trzymajcie kciuki...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry