reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Odchudzamy się

reklama
Dziewczyny gratulacje :-D ja też zaczynam :-pjeśli wytrwam w postanowieniu jak mi się @ skończy to idę na basenik i do dzieła :-) troszkę mam do zgubienia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agusia gratulacje!:tak::-) Pędzisz jak torpeda do celu:-)
U mnie kilogram mniej w ciągu ostatniego miesiąca:-( Pewnie przez rygorystyczną dietę..

Kasiad- wielie gratki :rofl2:
małymi kroczkami do celu:-)
Dzięki :-) Powoli mi to idzie, ale za to mam nadzieję, że efekt się dłużej utrzyma, a nie jak po każdej diecie wskazówka z powrotem w górę :dry: Ja nie narzuciłam sobie żadnej konkretnej diety, głodówki są nie dla mnie, jem po prostu ok. połowę mniej niż jadłam, unikam tłustych i kalorycznych rzeczy, chleb tylko ciemny i pełnoziarnisty. To wszystko.
Ty Agusia za to idziesz jak burza :szok:

Miśka też niezłe ma efeky :tak:

Dzięki :-) Powoli mi to idzie, ale za to mam nadzieję, że efekt się dłużej utrzyma, a nie jak po każdej diecie wskazówka z powrotem w górę :dry: Ja nie narzuciłam sobie żadnej konkretnej diety, głodówki są nie dla mnie, jem po prostu ok. połowę mniej niż jadłam, unikam tłustych i kalorycznych rzeczy, chleb tylko ciemny i pełnoziarnisty. To wszystko.
Ty Agusia za to idziesz jak burza :szok:

Miśka też niezłe ma efeky :tak:

Kasiad teraz dopiero zauważyłam, że i Ty masz kolejny kg w dół:tak:
Wielkie gratulacje :-):tak:

Kasiad, Miśka no i Agusia, ale wjechalyscie mi na ambicje. Super Wam idzie. Ja mam do zrzucenia jeszcze pare kilko, i to pewnie dlatego tak ciezko mi idzie (gdyby bylo wiecej to i mobilizacja bylaby wieksza w moin przypadku ):tak::tak:. Ostatnio jednak staram sie pilnowac diety, no i efekty juz sa. Nie wiem jak z waga, ale zaczyna mi powracac wciecie w tali. Extra.

Mnie najbardziej cieszy fakt, że w końcu weszłam w moje ulubione dżinsy:tak:, z przed ciąży. I nic, a nic nie gniotą i nie cisną:-D. W sumie troszkę mi jeszcze zostało na brzuszku i w cyckach. Ale co tam. Zawsze miałam problem z ciuchami, bo miałam duże wcięcie w talii, a biodra raczej kobiece i wszystkie spodnie mi w pasie odstawały, a teraz nie.

W tym tygodniu króluje hasło nżt (nie żryj tyle:-))lub żeby ładniej zabrzmiało jedz połowę.

reklama
Do góry