agusia9915
Matka wariatka
Kasiad- wielie gratki 
małymi kroczkami do celu:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-):-)
Dzięki :-) Powoli mi to idzie, ale za to mam nadzieję, że efekt się dłużej utrzyma, a nie jak po każdej diecie wskazówka z powrotem w góręKasiad- wielie gratki
Ja nie narzuciłam sobie żadnej konkretnej diety, głodówki są nie dla mnie, jem po prostu ok. połowę mniej niż jadłam, unikam tłustych i kalorycznych rzeczy, chleb tylko ciemny i pełnoziarnisty. To wszystko.

Dzięki :-) Powoli mi to idzie, ale za to mam nadzieję, że efekt się dłużej utrzyma, a nie jak po każdej diecie wskazówka z powrotem w góręJa nie narzuciłam sobie żadnej konkretnej diety, głodówki są nie dla mnie, jem po prostu ok. połowę mniej niż jadłam, unikam tłustych i kalorycznych rzeczy, chleb tylko ciemny i pełnoziarnisty. To wszystko.
Ty Agusia za to idziesz jak burza
Miśka też niezłe ma efeky![]()

. Ostatnio jednak staram sie pilnowac diety, no i efekty juz sa. Nie wiem jak z waga, ale zaczyna mi powracac wciecie w tali. Extra.
, z przed ciąży. I nic, a nic nie gniotą i nie cisną
. W sumie troszkę mi jeszcze zostało na brzuszku i w cyckach. Ale co tam. Zawsze miałam problem z ciuchami, bo miałam duże wcięcie w talii, a biodra raczej kobiece i wszystkie spodnie mi w pasie odstawały, a teraz nie.