reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odchudzamy się

AGA a po co Ci mobilizacja? albo mi sie przysnilo albo gdzies ostatnio pisalas ze nie masz potrezby odchudzania sie....;-):-p

reklama
JA też WAS MOBILIZUJE!!!!

Ja, że z braku chętnych na opiekę nad małym zrezygnowałam z wypadów na basen i aerobic (po całym miesiącu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)dostałam zachętę od mojego T. ostatnio na zakupach w markecie mężuś bierze do koszyka jakaś kasetę z praktycznie gołą babką na okładce..ja mina :szok::szok::szok::szok::szok: a o "to dla Ciebie", patrze a to "Jane Fonda i ćwiczenia na brzuch":baffled::baffled::baffled: mówię do niego "daj spokój", a on - "wezmę, tylko 4 zł." :sorry2::baffled::-D

JA też WAS MOBILIZUJE!!!!

Ja, że z braku chętnych na opiekę nad małym zrezygnowałam z wypadów na basen i aerobic (po całym miesiącu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)dostałam zachętę od mojego T. ostatnio na zakupach w markecie mężuś bierze do koszyka jakaś kasetę z praktycznie gołą babką na okładce..ja mina :szok::szok::szok::szok::szok: a o "to dla Ciebie", patrze a to "Jane Fonda i ćwiczenia na brzuch":baffled::baffled::baffled: mówię do niego "daj spokój", a on - "wezmę, tylko 4 zł." :sorry2::baffled::-D

Mysia te 4 złote mnie przekonały :-):-D:tak::-):tak::-D

ja od dzisaj na diecie Atkinsa jestem i bede przynajmniej 3 razy w tygodniu na steperze chodzic musze wreszcie zgubic te zbędne kilogramy :tak:

A ja po powrocie do pracy straciłam 5 kg. Wszystko dzięki zmienionemu trybowi życia. I teraz mam mniej okazji do podjadania.

reklama
Do góry