reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odchudzamy się

reklama
Karolina 77, a jak tam twoja dieta? Ciekawa jestem czy wytrwałaś , no i jak efekty?

Pierwsaz faze wytrwalam, w drugiej troche zatesknilam za chlebkiem. Efekty tylko w cm (bo nie mam wagi).
W brzuchu - 7cm, w pasie mniej o 5 cm. Wlazlam w spodnie sprzed ciazy i ogolnie lepiej wygladam. Przestalam odchudzac sie jakies 3 tyg. temu (oczywiscie nadal patrze co jem) no i nie ma efektu jo-jo. A teraz zaczynam stosowac diete 1200 kcal - mam nadzieje ze jeszcze schudne.

czyli zadowolona;-), szkoda, ze się nie zważyłaś w przychodni:tak:Ja chyba też wezmę się za kolejny etap, bo zostało mi 4,5 kg do wymarzonej wagi. Ale i tak w sumie jestem zadowolona, bo podczas ostatniego odchudzania zniknęło mi sporo kg i do tego nie ma efektu jo-jo:tak::-D

Postanowiłam w końcu wziąć się za siebie, bo wiosna idzie, a ja brzucha nie mogą zgubić :baffled:
Dwa razy w tygodniu aerobik, raz lub dwa razy basen i codzienne brzuszki powinny pomóc:tak:
Zaszalałam w weekend z zakupami i mam motywację, aby się we wszystko zmieścić:-p

no to matylda trzymamy kciuki:tak:
a ja juz sie mieszcze we wszystie spodnie nawet te sprzed ciąży z Patrykiem wiec jestem zadowolona i brzuszek sie zmniejszyl znacznie:-)ale codziennie chodze na steperze i nie jem po 18 i pije duzo wody
ta diete Atkinsa rzuciłam dla mnie to wszystko za tłuste w jej menu było :tak: ograniczam sie tylko w jedzeniu pieczywa jem tylko chrupkie i nie jadam ziemnakow a tak poza tym to wszystko nawet slodyczy czasem podjem:sorry2::zawstydzona/y:

Matylda życzę powodzenia..
ja od stycznia w zastoju..bo nie ma(czyt. mama nie chce:baffled:) kto mi z dzieckiem zostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-)ale codziennie chodze na steperze i nie jem po 18 i pije duzo wody

ja od 7 lat nie jem po 18...jakoś mi nie smakuje:-D:-D...nawet na weselach na siłe coś wcisnę później...

reklama
Madzia gratulacje z utraty kolejnego kiloska:tak::-)

A ja dzisiaj umieram, wczorajszy ból to bylo nic w porównaniu z dzisiejszymi zakwasami:-p
Idę dzisiaj na masaż całego ciała - czyli basen rulez:tak:

Do góry