reklama

Odchudzamy się

Gratuluje dziewczyny wytrwałości, ja jakos się trzymam ale na ćwiczenia już chodzę nieregularnie, bo a to mi się nie chce a to Bartas nie wróci z pracy i nie zdążę i zawsze coś. Ale mam taką lipę w robocie że chyba stres mnie zjada bo spodnie jakoś wiszą na tyłku :tak::-(

reklama
W koncu i ja dolaczam do grona odchudzaczek:tak:.Do zrzutu mam niestety nardzo duzo,conajmniej ze 30 kg:baffled:.Zaczelam w poniedziałek i jakos ciagne.Musze przypomniec sobie stare ,dobre czasy;-):tak:.Zaraz zrobie sobie suwaczek.

Aja ważę ok 63 kilo i nie zamierzam się odchudzać choc nie wiem bo ostatnio sie nie ważyłam i spodnie mam trochę lużniejsze :szok: Zaakceptowałam siebie ;-) i nie stosuje żadnych diet :baffled:

reklama
Aja ważę ok 63 kilo i nie zamierzam się odchudzać choc nie wiem bo ostatnio sie nie ważyłam i spodnie mam trochę lużniejsze :szok: Zaakceptowałam siebie ;-) i nie stosuje żadnych diet :baffled:
no i dobrze najwazniejsze to siebie akceptowac:tak:mi bylo zle z tymi dodatkowymi kilogramami teraz czuje sie dobrze a jak by poszlo jeszcze 2 w dol to bylo by juz super;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry