reklama
Aja ważę ok 63 kilo i nie zamierzam się odchudzać choc nie wiem bo ostatnio sie nie ważyłam i spodnie mam trochę lużniejszeZaakceptowałam siebie ;-) i nie stosuje żadnych diet
![]()
Ja też ważę ok. 63 - 64 kg

Nie chcę się odchudzić tylko ukształtować sylwetkę, szczególnie brzuszek. Mój brzuch bardziej wystaje niż mój biust

Joanna73
uzależniona od BB
Ja też mam brzuszek ale go lubię i nie wystaje bo biust powiększył mi się po dzieciach z 75b na 95d a jak idę gdzieś to zakładam majtasy ściągajace i już Po prostu oglądam różne programy i wiem jak zatuszowac to co chcemy a pokazac to co mamy do pokazania ;-)Ja też ważę ok. 63 - 64 kg
Nie chcę się odchudzić tylko ukształtować sylwetkę, szczególnie brzuszek. Mój brzuch bardziej wystaje niż mój biustchoć ten drugi do najmniejszych nie należy..
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
matylda no to bardzo ładnie ważysz
Zastanawiam sie po co Ci koszulka XL w takim razie (w tej trzeciej aukcji obwód w biodrach 120cm!)? Jak Ty chyba nosisz rozmiar 38 albo 40?
Ja zaczęłam ciążę z podobną wagą jak Ty, ale teraz aby wrócić do wyjściowej, to muszę zrzucić z 5-7kg

Ja zaczęłam ciążę z podobną wagą jak Ty, ale teraz aby wrócić do wyjściowej, to muszę zrzucić z 5-7kg

Ja też mam brzuszek ale go lubię i nie wystaje bo biust powiększył mi się po dzieciach z 75b na 95d a jak idę gdzieś to zakładam majtasy ściągajace i już Po prostu oglądam różne programy i wiem jak zatuszowac to co chcemy a pokazac to co mamy do pokazania ;-)
Super Joasia, że potrafisz zaakceptować swoje niedoskonałości

matylda no to bardzo ładnie ważyszZastanawiam sie po co Ci koszulka XL w takim razie (w tej trzeciej aukcji obwód w biodrach 120cm!)? Jak Ty chyba nosisz rozmiar 38 albo 40?
Ja zaczęłam ciążę z podobną wagą jak Ty, ale teraz aby wrócić do wyjściowej, to muszę zrzucić z 5-7kg![]()
Joasiek, ale w biuście mam 106 cm

I od zawsze mam problem z ciuchami... na dole 38-40, na górze 42

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
I od zawsze mam problem z ciuchami... na dole 38-40, na górze 42
U mnie dokładnie na odwrót... chętnie się z Tobą zamienię ;-)
U mnie dokładnie na odwrót... chętnie się z Tobą zamienię ;-)
:-)

szpital działa jak dieta cud
choroba też :-( zjechałam dużo ale więcej takim kosztem nie chce

o kurcze to malutko ważysz a ile masz wzrostu?schudłam 2 kgważe 46 kg
ja od wczoraj zaczełam ćwiczyc 6 W i zobaczymy czy wytrwam do 42 dnia;-)
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
co to 6W

Podziel się: