Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aja ważę ok 63 kilo i nie zamierzam się odchudzać choc nie wiem bo ostatnio sie nie ważyłam i spodnie mam trochę lużniejszeZaakceptowałam siebie ;-) i nie stosuje żadnych diet
![]()

choć ten drugi do najmniejszych nie należy..Ja też mam brzuszek ale go lubię i nie wystaje bo biust powiększył mi się po dzieciach z 75b na 95d a jak idę gdzieś to zakładam majtasy ściągajace i już Po prostu oglądam różne programy i wiem jak zatuszowac to co chcemy a pokazac to co mamy do pokazania ;-)Ja też ważę ok. 63 - 64 kg
Nie chcę się odchudzić tylko ukształtować sylwetkę, szczególnie brzuszek. Mój brzuch bardziej wystaje niż mój biustchoć ten drugi do najmniejszych nie należy..
Zastanawiam sie po co Ci koszulka XL w takim razie (w tej trzeciej aukcji obwód w biodrach 120cm!)? Jak Ty chyba nosisz rozmiar 38 albo 40? 
Ja też mam brzuszek ale go lubię i nie wystaje bo biust powiększył mi się po dzieciach z 75b na 95d a jak idę gdzieś to zakładam majtasy ściągajace i już Po prostu oglądam różne programy i wiem jak zatuszowac to co chcemy a pokazac to co mamy do pokazania ;-)
Ja troszkę mam z tym problem... może dlatego, że kiedyś ważyłam ponad 100 kg i kiedy udało mi się dojść do upragnionej wagi obiecałam sobie, że po ciąży wrócę do swojej figury
matylda no to bardzo ładnie ważyszZastanawiam sie po co Ci koszulka XL w takim razie (w tej trzeciej aukcji obwód w biodrach 120cm!)? Jak Ty chyba nosisz rozmiar 38 albo 40?
Ja zaczęłam ciążę z podobną wagą jak Ty, ale teraz aby wrócić do wyjściowej, to muszę zrzucić z 5-7kg![]()

I od zawsze mam problem z ciuchami... na dole 38-40, na górze 42
U mnie dokładnie na odwrót... chętnie się z Tobą zamienię ;-)
:-);-)szpital działa jak dieta cud

o kurcze to malutko ważysz a ile masz wzrostu?schudłam 2 kgważe 46 kg