reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odchudzamy się

boshe, a ja nie staram sie w ogóle schudnąć, a lece w dół...chyba ten stres i kłótnie z Tomem mnie tak wyżerają...już 50kg..

spodnie które kupiłam pól roku temu spadają, muszę ja sporo pozaszywać..

reklama
Aja ważę ok 63 kilo i nie zamierzam się odchudzać choc nie wiem bo ostatnio sie nie ważyłam i spodnie mam trochę lużniejsze :szok: Zaakceptowałam siebie ;-) i nie stosuje żadnych diet :baffled:

Ja też ważę ok. 63 - 64 kg:tak:
Nie chcę się odchudzić tylko ukształtować sylwetkę, szczególnie brzuszek. Mój brzuch bardziej wystaje niż mój biust :-p choć ten drugi do najmniejszych nie należy..

Ja też ważę ok. 63 - 64 kg:tak:
Nie chcę się odchudzić tylko ukształtować sylwetkę, szczególnie brzuszek. Mój brzuch bardziej wystaje niż mój biust :-p choć ten drugi do najmniejszych nie należy..
Ja też mam brzuszek ale go lubię i nie wystaje bo biust powiększył mi się po dzieciach z 75b na 95d a jak idę gdzieś to zakładam majtasy ściągajace i już Po prostu oglądam różne programy i wiem jak zatuszowac to co chcemy a pokazac to co mamy do pokazania ;-)

matylda no to bardzo ładnie ważysz :tak: Zastanawiam sie po co Ci koszulka XL w takim razie (w tej trzeciej aukcji obwód w biodrach 120cm!)? Jak Ty chyba nosisz rozmiar 38 albo 40?
Ja zaczęłam ciążę z podobną wagą jak Ty, ale teraz aby wrócić do wyjściowej, to muszę zrzucić z 5-7kg :zawstydzona/y:

Ja też mam brzuszek ale go lubię i nie wystaje bo biust powiększył mi się po dzieciach z 75b na 95d a jak idę gdzieś to zakładam majtasy ściągajace i już Po prostu oglądam różne programy i wiem jak zatuszowac to co chcemy a pokazac to co mamy do pokazania ;-)

Super Joasia, że potrafisz zaakceptować swoje niedoskonałości:tak: Ja troszkę mam z tym problem... może dlatego, że kiedyś ważyłam ponad 100 kg i kiedy udało mi się dojść do upragnionej wagi obiecałam sobie, że po ciąży wrócę do swojej figury:zawstydzona/y:

matylda no to bardzo ładnie ważysz :tak: Zastanawiam sie po co Ci koszulka XL w takim razie (w tej trzeciej aukcji obwód w biodrach 120cm!)? Jak Ty chyba nosisz rozmiar 38 albo 40?
Ja zaczęłam ciążę z podobną wagą jak Ty, ale teraz aby wrócić do wyjściowej, to muszę zrzucić z 5-7kg :zawstydzona/y:

Joasiek, ale w biuście mam 106 cm:zawstydzona/y:
I od zawsze mam problem z ciuchami... na dole 38-40, na górze 42:wściekła/y:

reklama
Do góry