reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Wczoraj Julia miała okazję pierwszy raz spróbować truskawkę- ale jej smakowało :-):-)
a co najważniejsze to nie ma alergii:tak::tak:

reklama
U nas było tak wózko-łóżeczka jak ale było tak zimno w szpitalu, ze same położne sugerowały wspólne spanie z maleństwem. A to po mojej myśli było:-)
A u nas było tak strasznie gorąco, że dzieciaczki w samych papmerach leżały ( oczywiście owinięte w te rożki) a my dwa razy dziennie brałyśmy prysznic bo był ukrop.:szok:

Jak urodziłam Kubusia to pogoda z ładnej zrobiła się okropnie brzydka :dry: ale i tak spałam z małym w łózku :tak: lekarz rewelacyjnie mnie zeszył i mogłam siadać, chodzić ogólnie byłam bardzo sprawna dziewczyny z sali i znajomi, którzy mnie odwiedzali dziwili się, że zaiwaniam jak mały motorek :-)

Dzis Amanda zjadla dziecinna szarlotke tzn ugotowalam jabluszka, rozgniotlam widelcem, dodalam szczypte cynamonu i dorzucilam rozgniecione zwykle herbatniki.Naprawde smakuje jak ciacho.
A na jutro zrobilam jej serniczek tzn zagotowalam mleko(zwykle) z jajkiem, lyzeczka cukru waniliowego i lyzka smietany, poczekalam az wygotuje sie twarozek. Wtedy go odsaczylam na drobnym sitku i przelozylam do sloiczka. Zalalam to musem z malinek i rozgniecionymi herbatnikami.Sama bym jej to zjadla :-)

Dzis Amanda zjadla dziecinna szarlotke tzn ugotowalam jabluszka, rozgniotlam widelcem, dodalam szczypte cynamonu i dorzucilam rozgniecione zwykle herbatniki.Naprawde smakuje jak ciacho.
A na jutro zrobilam jej serniczek tzn zagotowalam mleko(zwykle) z jajkiem, lyzeczka cukru waniliowego i lyzka smietany, poczekalam az wygotuje sie twarozek. Wtedy go odsaczylam na drobnym sitku i przelozylam do sloiczka. Zalalam to musem z malinek i rozgniecionymi herbatnikami.Sama bym jej to zjadla :-)
Jutro przetestuje Twoją szarlotkę:tak:, serniczek też napewno pycha:-p szkoda, że Krzysio nie chce mleka:-(

reklama
Larcia jakie smakołyki tworzysz-mniam mniam

U nas wczoraj zaczął sie etap próbowania truskawek-dzisiaj czekam na efekty-jeszcze nic nie ma.

Do góry