Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agulka to ci rośnie maly jarosz![]()

jarosz i chyba kucharz, bo juz dłuższy czas podbiera Mai garnki i sztućce ( zabawkowe) i się bawi. Wkład do mojej i swojej buzi i mówi am.![]()

Mateuszek też tak robi

Moja zje zawsze i wszystko ale pod jednym warunkiem...to musi byc dokladnie to,co ja mam na talerzu![]()

cin, u nas bylo kilka dni, kiedy mala chleba tez nie chciala, ale ogolnie to je.
nie mozesz poprosic meza, zeby spokojnie z tesciowa porozmaial i wytlumaczyl, ze wam na niektorych sprawach bardzo zalezy i zeby sie postarala robic tak jak wy chcecie?
przeciez taka opieka nie ma sensu. to juz lepiej miec obca opiekunke i jej wyluszczyc co i jak ma robic
donkat, rozumiem Cie doskonale
Ja pocieszam sie faktem, że mały jest zdrowy i najwyraźniej nie potrzebuje dużych ilości jedzenia
Cina, Maciuś je w krzesełku, choć czasem np. owoce dam mu na dywanie lub na łóżku, ale obiady jada z nami przy stole.
Ja też zaczynam mieć problem z karmieniem. Tak, tak, Maciuś wybrzydza, tzn. nie chce świeżych owoców. Słoiczkowe wcina, świeże muszę ukrywać np. w jogurcie.![]()
Moja mała od początku była uczona jeść w krzesełku i dzięki temu nie trzeba teraz za nią biegać z jedzeniem jak za synkiem mojej siostry który był karmiony gdzie popadnie. Teraz ona już wie że jak ją wsadzam do fotelika to jest pora posiłku. W miarę możliwości zazwyczaj w niedzielę sadzamy ją i je razem z nami obiadek i bardzo to lubi.