• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

hruda dodaj do zupki jedna miarke mleczka,a zobaczysz jak Stasio bedzie palaszowal mamina zupke:-)A buraczka przetarlam z ziemniaczkiem.

reklama
A ja się sfrajerowałam, bo kupiłam dzisiaj ORS200 (na biegunki) z Hippa i dałam za małą butelkę prawie 5 zł, a potem zobaczyłam na sklepie soczki marchewkowe z Hippa za niecałe 3 zł ze wskazaniem "zestalają kupy":baffled::wściekła/y:, ja to się zawsze dam wrobić...

Atruviell mi sie tez tak czesto zdarza, ze robie "genialne" zakupy. A moja jutro pierwszy raz bedzie jadla miesko, ciekawe czy zasmakuje, ale pewnie tak.

Ja dzisiaj dałam Oskarkowi zupkę marchewkową z ryżem (słoiczek). Miało być 2, 3 łyżeczki, ale mały zrobił taki bunt że musiałam dać mu pół słoiczka :tak: Strasznie mu to dorosłe jedzenie smakuje. I tak ładnie zjada z łyżeczki jak stary ;-) A jako że ma zęba, to lubi sobie przygryźć łyżeczkę a ja ją wyciągam, ten to ma ubaw :tak:

Mam pytanko, otoz zastanawiam sie cze we wszystkich kaszkach owocowych jest cukier? Znam w zasadzie tylko sklady Bobovity i we wszystkich procz "Smacznego Snu" doczytalam cukier...moze Nestle albo inne sa bezcukrowe? W Niemczech udalo mi sie kupic Kaszke Hippa z jablkiem i gruszka bez cukru wlasnie...ostatecznie pozostaje przyrzadzanie kaszek na kleikach i dodawanie ewentualnie musow owocowych:baffled:

Dziewczyny cz nie orientujecie sie czy we wszystkich sucharkach i biszkoptach dla dzieci zawarte jest mleko w proszku???
bo tak dzisiaj chodzilam i szukalam i niestety nie udalo mi sie znalesc bez mleka...

reklama
niestety nie wiem Klaviel :( A chcesz juz jej podawac? Moze najpierw chrupki kukurydziane po troszku, nauczy sie "gryźć" dziąsełkami.

A ja nakupowalam Staskowi sloiczkow, no i oczywiscie z radoscia wybieralam juz te z miesem, ale dopiero w domu sprawdzilam czy sa z dodatkiem mleka. No i oczywiscia polowa jest z dodatkiem mleka :/ Naszczescie kuzyn pracuje w hurtowni to mi ma troche sloiczkow podrzucic, bo tutaj to takich cudow w sklepiku nie uswiadcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry