• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

nie wyszlo z mieskiem bo dostalam dzisiaj DRUGA paczke z hippa i dalam piotrusiowi zupke, ktora przyszla poczta (marchewkowa z ryzem).

atru- ja juz miesiac temu zaczelam wprowadzac nowosci dlatego, ze chcialam nauczyc malego jedzenia z lyzeczki zanim odstawie go od piersi. dzisiaj minal drugi dzien jak jest bez cyca.

reklama
Hruda - ja napisałam do Hippa i do Gerbera, obiecali przysłać materiały promocyjne i reklamowe, ale obie firmy stwierdziły, że nie wysyłają próbek jedzenia:baffled:. Hipp obiecał mi jakiś poradnik żywieniowy, zobaczymy kiedy i co nadeślą.

hruda- jeden zestaw dostalam bo wypelnilam ankiete w szpitalu a druga bo wypelnilam ankiete na stronie do ktorej linka podawala ktoras z dziewczyn (nie pamietam dokladnie strony ale moze niech ta co o tym pisala posle linka jeszcze raz :sorry:).

i pierwsze koty za ploty- miesiwo zjedzone. wprawdzie bez entuzjazmu ale zjedzone :happy:.

Nam do mieska daleko. Tzn hmmm w sumie nie wiem czemu mowie daleko.Jada jabluszka,bananki,ziemniaczki,ziemniaczki slodkie,marcheweczke,dynie.Pora na miesko!!!!!Mam kawalek wieprzowego,wiec chyba wysmaze i zmiele.Czy lepiej ugotowac?

Izabela, nie musisz dawać tylko słoiczków po 5. miesiącu, dawaj również nadal te po 4. Niby według zaleceń powinno się dawać codziennie 10 g mięsa, ale ja się tego trzymać nie będę, bo sama nie jadam mięsa codziennie, więc dziecka zmuszać też nie będę.

Iza - nie zapominaj ze mozesz wciaz podawac sloiczki po 4 miesiacu w ktorych nie ma mieska. Ja bym spokojnie z mieskiem na poczatku, nie codziennie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry