• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

W kolejnych miesiącach próbujcie dodawać do podawanej już zupki mięsno-jarzynowej nowe składniki: odrobinę pomidora, brokuły, koperek, fasolkę szparagową. W zależności od tego, którego składnika będzie więcej, zupka będzie mieć inny smak. Możecie także dodać do niej trochę łagodnych aromatycznych przypraw, jak majeranek czy oregano, które poprawiają trawienie.

A tutaj więcej:
Witamy na stronach Nestl�

reklama
Dzialszki ja mam do was pytanie czy moge hanifce juz podawac surowe jablko i marchewke starte na tarce bo zawsze jak jej robilam jabluszko to najpierw gotowalam i potem miksowalam ale jedzonka juz jej nie miksuje no i chcialabym jej zetrzec na drobnych oczkach marchew i jablko tylko czy po surowym jej nic nie bedzie
mi sie wydaje ze nie ale wole spytac

Klavell ja od 2 miesiecy podaje Patrykowi starte jabluszko i marchewke i maly wcina az mu sie uszy trzesa :-D. Od jakiegos tygodnia dostaje nawet jablko w kawalkach wsadzone do takiej specjalnej siateczki i sam sobie gryzie i wcina.

Klavell ja również już bardzo długo podaję małemu surowe jabłuszko starte na tarle lub skrobane łyżeczką :-)

Dziś obiadek Kubuś jadł razem ze mną :-) dałam mu ziemniaczki i fasolke szparagową :-) ależ mu smakowało i jak fajnie sobie radzi z dość sporymi kawałkami.

Luandzia mam kolejny pomysł,może daj Zuzce smoczek z większą dziurką:baffled: Matys obecnie pije z medium,czyli wg LOVI 3. Mini wogóle nie dawałam. Z cycka dość mocno leci i może się denerwuje,że za mało wyciąga za 1 pociągnięciem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry