Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie chce sie madrzyc ale wydaje mi sie ze nie nalezy tak restrykcyjnie podchodzic do tych schematow...gdyby stworzono schemat dla doroslych czy tez bysmy tak szczegolowo go przestrzegaly? Wiem ze dzieciatako to inna sprawa ale pewnie schemat stworzono by nie przesadzac i np nie karmic takiego malucha 3 jajakami dziennie lub dawac 7 porcji mleka po 200ml...Wg schematu dziecko powinno jeść mięso codziennie, a żółtko co drugi dzień. To jak to pogodzić?![]()

Zgadzam się całkowice. Moje serce jadło już zupke ogórkową, zalewajeczke i uwaga
naleśniki z powidłami śliwkowymi. Były dziś na obiad i Kuba tak strasznie się patrzył i otwierał buzię jakby mówił "ja też chcę" to mu dałam mały kawałeczek naleśnika z powidłami to tak fajnie puckał, a jak zjadł to otwierał buziaczka po nastepny kęs.
...nie wiecie kiedy i jakie przyprawy mozna dodawac do potraw dla naszych malych smakoszy? mam namysli np koper( tez swiezy) oregano, tymianek, cynamon, wanilia itp wylaczajac sol i ostre jak chilii i pieprz czarny...nie moge tej informacji znalezc w necie