majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Hruda, te ilości w ml co napisałaś to woda, tak?
Powiem szczerze, że Maciuś nadal okropnie marudny jest. Ciągle czegoś chce, nienawidzi się nudzić. Ale sam niestety się nie pobawi. Nawet teraz siedzi w wózku i marudzi, mimo że najedzony. Już nie wiem co mam robić. Przecież nie mogę non stop się z nim bawić. Co chwila daję mu coś nowego do ręki, ale poogląda to chwile i wyrzuca
. Teraz bawi się smoczkiem. Ciekawe jak długo
Blimka, mi w święta też każdy chciał Maciusiowi dać do "spróbowania" różności. Ale nie pozwoliłam.
Powiem szczerze, że Maciuś nadal okropnie marudny jest. Ciągle czegoś chce, nienawidzi się nudzić. Ale sam niestety się nie pobawi. Nawet teraz siedzi w wózku i marudzi, mimo że najedzony. Już nie wiem co mam robić. Przecież nie mogę non stop się z nim bawić. Co chwila daję mu coś nowego do ręki, ale poogląda to chwile i wyrzuca
. Teraz bawi się smoczkiem. Ciekawe jak długo
Blimka, mi w święta też każdy chciał Maciusiowi dać do "spróbowania" różności. Ale nie pozwoliłam.

) powinnas go czasem zostawic samemu sobie...wiem ze to trudne. Marudzi wiec sie prawdopodobnie nudzi i chce zebyc odmienila ten stan...a tak bedzie musial sam go odmienic...
i ok zjadł cały słoiczek 190g smakowało mu jak nie wiem.
Ja już głupieję.
jak żółtko to nie mięsko
...sama nie jem jogurtow smakowych bo wg mnie to jedne z gorszych tuczycieli choc takie niewinne ale dla bajtlow jogurcik naturalny bez cukru + owocki - to jest TO!