• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
Są też dobre kaszki z Nestele. One też są bez gotowania. Młody coś mi się buntuje na mleko. A może na cycka:baffled: Po kąpaniu nie było mowy o cycku. Po pół godz zrobiłam mu 180ml mleka+2 miarki kaszki i wytrąbił wszystkko. A dzisiaj też nie bardzo chciał.

Ja niewiem jak wy to robicie że ewasze dzieci jak się w nocy budzą to zamiast mleczka piją wode. Mati jak dawalam mu wode zrobil 2 lyczki i ryk, więc musialam dawać mleczko. A dzisiaj spróbowalam mu dać zamiast wody herbatki i udalo się:tak:Mati wypil herbatke i spal dalej no i w sumie jak mleczko pil o 19.30 to rano dopiero o 5.30. SUKCES MATI WYTRZYMAL 10 GODZIN BEZ MLECZKA:happy::happy::happy:

Ja niewiem jak wy to robicie że ewasze dzieci jak się w nocy budzą to zamiast mleczka piją wode. Mati jak dawalam mu wode zrobil 2 lyczki i ryk, więc musialam dawać mleczko. A dzisiaj spróbowalam mu dać zamiast wody herbatki i udalo się:tak:Mati wypil herbatke i spal dalej no i w sumie jak mleczko pil o 19.30 to rano dopiero o 5.30. SUKCES MATI WYTRZYMAL 10 GODZIN BEZ MLECZKA:happy::happy::happy:

Mojego też się wodą nie oszuka :dry: musi być soczek, a potem mleczko. Napije się trochę, ale nie uśnie dopiero jak poczuje mleko zamyka oczka i usypia jedząc.

Nie na ręke mi to jest bo boje się o ząbki. Najgorsze, że później nie da rady mu nawet na śnie przetrzeć gazikiem. Rano zawsze myjemy całą buzię.

reklama
A ja jestem ciekawa czy przyrzadzone przez was dania dla maluszkow miksujecie blenderem czy juz moze tylko rozdrabniacie np widelcem? Podobno od 7 miesiaca nawet jesli szkrab nie posiada zabkow nie powinno sie serwowac papek zeby nauczyc przezuwania, gruzienia itp?
I ile porcji mleka dajecie na dobe? 3 czy 4? Atru jakis czas temu wspomniala ze nalezu juz zmniejszyc z 4 do 3 a Guru trzeba sluchac;-):tak:...ja wciaz daje mu 4 x 180ml:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry