tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
ma inną zawartość zwróć uwagę w sklepie na opakowaniu i wydaj emi się ze jest bardziej treściwsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taką z Bobovity kupiłaś? One nie są do gotowania. Dosypuje się ją do ciepłego mleczka,czy wody zależy na co jest i mieszasz. Ona po chwili pęcznieje i gotowe.

Po kąpaniu nie było mowy o cycku. Po pół godz zrobiłam mu 180ml mleka+2 miarki kaszki i wytrąbił wszystkko. A dzisiaj też nie bardzo chciał.tak, firmy Nestle,dosypuje się ją do mlekaKaszki bezmlecznej?????
Mati wypil herbatke i spal dalej no i w sumie jak mleczko pil o 19.30 to rano dopiero o 5.30. SUKCES MATI WYTRZYMAL 10 GODZIN BEZ MLECZKA

Ja niewiem jak wy to robicie że ewasze dzieci jak się w nocy budzą to zamiast mleczka piją wode. Mati jak dawalam mu wode zrobil 2 lyczki i ryk, więc musialam dawać mleczko. A dzisiaj spróbowalam mu dać zamiast wody herbatki i udalo sięMati wypil herbatke i spal dalej no i w sumie jak mleczko pil o 19.30 to rano dopiero o 5.30. SUKCES MATI WYTRZYMAL 10 GODZIN BEZ MLECZKA
![]()
musi być soczek, a potem mleczko. Napije się trochę, ale nie uśnie dopiero jak poczuje mleko zamyka oczka i usypia jedząc.
...ja wciaz daje mu 4 x 180ml