• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
9a89489d8cce1742m.jpg
[/URL]
Moze teraz mi sie uda.
Udało mi sie:)[/quote]

[quote="monia_l, post: 2262616"][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/4677/kwiecie098yb3.jpg[/URL]

superrrrr

Gagulec,Monia podziwiam Was :tak:

Ja się boję dawać takie większe kawałki bo żeby mu w gardle nie stanęło:dry: A pomyśleć że mam drugie dziecko :dry::baffled:
Nie pamiętam czy Olce już też dawałam :baffled:

Ja nawet jak daje chrupka kukurydzianego to muszę go widzieć,a jak weźmie większy kawałek to mu z buzi wyciągam:dry: Nie wiem co się ze mną dzieje:rofl2:

Może też dlatego że ostatnio Bartek znalazł LANDRYNKA i wsadził sobie do buzi(bo moja Olka wszędzie zostawia..papierki,małe rzeczy)i tak go ciągło do wymiotów.No to ja mu zapodałam picie,a On nie chce:szok:Wzięłam go na ręce żeby mu w buzię zglądnąć a na podniebieniu LANDRYNEK:szok: Ręce,nogi stały się jak z waty,normalnie obłęd:wściekła/y:
Już nic nie mówiąc o papierkach z czekoladki,czy z gum,bo moja Olka jak to w przyslowie mówi URODZONA W NIEDZIELĘ TO MA DWIE LEWE RĘCE DO ROBOTY i z tym się zgodzę:tak:
Jestem ciekawa czy Bartek będzie taki sam:baffled: Też w niedzielę urodzony:baffled::rofl2:

Ja się boję dawać takie większe kawałki bo żeby mu w gardle nie stanęło:dry: A pomyśleć że mam drugie dziecko :dry::baffled:
Nie pamiętam czy Olce już też dawałam :baffled:

Ja nawet jak daje chrupka kukurydzianego to muszę go widzieć,a jak weźmie większy kawałek to mu z buzi wyciągam:dry: Nie wiem co się ze mną dzieje:rofl2:

Może też dlatego że ostatnio Bartek znalazł LANDRYNKA i wsadził sobie do buzi(bo moja Olka wszędzie zostawia..papierki,małe rzeczy)i tak go ciągło do wymiotów.No to ja mu zapodałam picie,a On nie chce:szok:Wzięłam go na ręce żeby mu w buzię zglądnąć a na podniebieniu LANDRYNEK:szok: Ręce,nogi stały się jak z waty,normalnie obłęd:wściekła/y:
Już nic nie mówiąc o papierkach z czekoladki,czy z gum,bo moja Olka jak to w przyslowie mówi URODZONA W NIEDZIELĘ TO MA DWIE LEWE RĘCE DO ROBOTY i z tym się zgodzę:tak:
Jestem ciekawa czy Bartek będzie taki sam:baffled: Też w niedzielę urodzony:baffled::rofl2:

Etka ja mam tak samo od razu na omdlenie mnie bierze. Kuba ostatnio dorwał moją gumke do włosów i w oststniej chwili ją mu z buzi wyjełam. A jak wyjełam to upadłam na łóżko tak mi sie słabo zrobiło.

Ja się boję dawać takie większe kawałki bo żeby mu w gardle nie stanęło:dry: buzi

Kobity ja cały czas nad nim ślęczę i też co jakiś większy kawałek to mu wyciągam z buziaka, ewentualnie on sam wypluwa bo nie może pogryźć- jak to raz kiedyś Kasia pisała, nasze dzieci są inteligentne i same wiedzą -w tym przypadku- kiedy coś wypluć a kiedy połknąć:laugh2: Poza tym u nas jest już 6 zębów także mały ma czym sie uczyć gryźć. A tak na marginesie to ja też mam serce wstrzymane jak on coś gryzie, ale on nic innego nie chce jeść- papkami to ja sobie mogę maseczki robić a nie go karmić:baffled:.

Klevell - mam nadzieje ze nie bedziesz mi miala mi tego za zle ze podczas twojej nieobecnosci na prosbe dziewczyn wyslalam im ta Ksiazke kucharska ktora i mi wyslalas na maila.:zawstydzona/y::-)
Musze do niej zajrzec bo kancza mi sie pomysly na deserki - budynie, kleiki...ile mozna?;-):-)
A czy wy waszym smakoszom co dzien dajecie na obiadek danie miesne? bo ja przeplatam, a czasem dwa dni daje danie jarskie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry