• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
Agulka, jak lubi wodę, to może dawaj samą wodę. A daję ostatnio już mniej, jakieś 120 ml, ale wypija ok. połowy, bo sypię tylko pół miarki mleka, więc mu nie podchodzi. Już od kilku dni nie dostaje w nocy mleka, tylko raz z piersi. Po prostu przestał się budzić. Tzn. teraz przez ząbki się budzi, ale szybko zasypia jak np. dostanie Ibum lub cycka. Zaczynałam od 90 ml wody plus 3 miarki. Z każdym podaniem dolewałam 10 ml i ujmowałam pół miarki mleka.

majandra O 3:30 dałam małemu 120ml wody w tym 2 miarki mleka. Nie protestował wszystko wypił :szok:a nawet chyba się nie zorientował. Dziś dodam do wody 1 miarkę. :tak: Myślę, że za parę dni będzie sama woda.;-) Dzięki.

W kwesti Niekapka czy Kapka...okazalo sie ze ten moj maly cwany Zarloczek po prostu nie chce pic herbatek. Wlasnie przepieknie wypil prawie caly Kapek soczku przecierowego, rozrzedzonego z woda. W sumie sie mu nie dziwie bo te herbatki to nic dobrego. No nic, naucze sie robic kompoty i bede wekowac.:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry