tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
to ja jż wiem skąd mam tentencje do bycia okrągłym człowiekiem hm babunia we mnie pakowała w zieciństwie i ciągle mi było mało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja wlasnie dzisiaj zapomnialam o "widelcowaniu" i zmiksowalam na gladka papke obiadekCzy miksujecie jeszcze warzywka dzieciaczkom? Ja się przyznaję, że dopiero od wczoraj Maciuś je rozgniecione widelcem warzywka. Myślałam, że nie da rady, ale mnie miło zaskoczył.![]()
Ale bylam zla na siebie...ale nie mialam pomyslu co wrzucic do tej papki zeby Stachu mogl bardziej popracowac zuchwa.ja robie to samo- jak nie trzeba to nie wpycham dodatkowych kalorii. a co do tych komorek tluszczowych to moj maz jest tego zaprzeczeniem. jako niemowle byl OTYLY a teraz jest w sam raz. jego tata tez taki byl- najpierw duuuzy a potem, nawet jako dorosly mezczyzna, bardzo szczuply.Nie odchudzam go ( ani siebie!) ale oszczedzam kalorycznosc ponad to co niezbedne. Atru kiedys pisala o kom. tluszcowych ktore powstaja ( i nie gina!) juz w tak mlodym organizmie.To prawda!

Nie slyszalam tej teorii...ale opinie na temat marchewki sa rozne. Nie pamietam nazwy diety ale ona przestrzegala przed zajadaniem sie surowa marchewka gdyz powoduje hamowanie chudnieciaKiedyś czytałam,że dzieci, które jedzę dużo marchwi nie mają w dorosłym życiu problemów z nadwagą. Niby marchew zatrzymuje rozwijanie się (nadmierne) tkanki tłuszczowej. Nie wiem,czy to prawda![]()
...no moze cos w tym jest!