reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odżywianie naszych dzieci

My dziś mamy powtórkę z rozrywki, czyli pomidorówka, bo została z wczoraj. Dla dzieci wystarczy, J dziś i jutro nie ma. Więc zrobię sobie małą dietkę.

reklama
To my na drzewie mamy jeszcze mnóstwo czereśni :) Kuba też je lubi np to zdjecie jak z horroru to po przygodzie z czereśniami :)

Asiu dla Kuba zaglądam do środka, ale sama dla siebie wole nie wiedzieć co jem bo bym nic nie zjadła :p a człowiek jak świnia wszytsko wtrąbi :p

Ja tam tez nie zagladam do czeresni, bo czysta skrobia nikomu nie zaszkodzi hehe;-):-D
A na obiadek szef kuchni "Mama" poleca: duszonego lososia w ziolach z warzywkami w tym swiezo luskanym groszkiem:-)

a ja już w tym sezonie na pewno nie zjem czereśni:-:)-:)-(
zaczęłam zaglądać do środka i normalnie masakra ile robali... czasem chyba lepiej nie wiedziec co się je....
U nas teżsą robale. Pierwszy raz, to chyba od suszy. O robalach dowiedziałam się dopiero jak zagotowałam kompoty:dry:

Ja tam tez nie zagladam do czeresni, bo czysta skrobia nikomu nie zaszkodzi hehe;-):-D
A na obiadek szef kuchni "Mama" poleca: duszonego lososia w ziolach z warzywkami w tym swiezo luskanym groszkiem:-)
Oj takiego szfa kuchni to i ja poproszę

Narobiłyście mi ochoty a ryby, chyba pomidorówkę wsadzę do słoików i zamrożę na dni, w których nic nie będzie mi się chciało.

reklama
wiecie co, dawala julitce caly czas mleko HA ( w ogole ostatnio nie ma NAN HA2, tylko sama1). jednak sprobowalam teraz dac normalne i jak na razie zadnych krostek i liszajkow. czyzyby moje dziecko wydoroslalo? dalam tez Bakusia i jest ok.

oojjj, a ile placzu bylo wczoraj i dzis, bo kupka strasznie twarda sie zrobila. najpierw nie robila 2dni,a potem takie zatwardzenie, stekanai stekania a kupki nie ma. wkoncu wyszla z wielkim placzem i teraz sie boi i placze jak ma robic kupke. szkoda mi bidulki :-:)-:)-(

Do góry