kahaaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
w koncu piatek, potem weekend, dwa dni i moj m w koncu wraca!!!!!!!!!
trzymamy kciuki, nie nerwuj sie
ja nie chce niedziele, chce srode, a dokladnie srode 20stego (pazdzirernika, zebysmy mialy jasnosc)
dziulka jak obracanko? daj znac
dagisu - bylas u gina?
Alicja - ja juz z toba nie moge, znow jestem przez ciebie glodna.
smoniq i onesmile cos znow milcza, moze cichaczem czaja sie na srebro?
w koncu piatek, potem weekend, dwa dni i moj m w koncu wraca!!!!!!!!!
ja mysle że to jest taka cisza przed burzą, niby nic i niby nikt sie nie szykuje a tu zaraz ktoś z newsem wyskoczy...
mysle, ze dagisu z baska_28 sdzielnie rywalizuja o srebrny medalod 5rana mam biegunke i bóle takie jak menstruacyjne czy to moze objawy zbliżajacego sie porodu??![]()
mamdzis wizyte denerwuje sie.... nie wiem czemu ale od jakiegos czasu mam dziwne wrazenie ze to juz niedlugo....bac sie zaczynam
trzymamy kciuki, nie nerwuj sie
Laseczki- dzien na rozpakowywanie to jest NIEDZIELA-to przez Dawidowe hihih. u nas na forum wiec dzis mamy piatek, jutro sobota, wiec na pojutrze niech ktoras sie przyszykuje. NIEDZIELA- dniem ROZPAKOWYWANIAtrzeba to gdzies zapisac
![]()
ja nie chce niedziele, chce srode, a dokladnie srode 20stego (pazdzirernika, zebysmy mialy jasnosc)
dziulka jak obracanko? daj znac
dagisu - bylas u gina?
Alicja - ja juz z toba nie moge, znow jestem przez ciebie glodna.
smoniq i onesmile cos znow milcza, moze cichaczem czaja sie na srebro?
. 
, na dodatek sypaną, z cukrem i mlekiem. Całą ciążę(jedną jak i drugą) piłam i wiem,że jedna kawa dziennie nie szkodzi. No chyba,że ktoś ma wysokie ciśnienie- nie tak jak ja 90/60;-)