• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

piękne? hmm a jak my siebie odbieramy?

Ja rozmiar koszuli do karmienia miałam S i jeszcze miejsca zostawało i nie dlatego,że byłam chuda, to wyobrażam sobie jaki musi być L. Teraz śpię w Mce nieciążowej i jeszcze jest miejsca trochę:-)a w pasie przeciez troszkę mam:-)

reklama
Ona nie tylko agłodzona, ale i pewnie sfrustrowana. brrr
Cud miód taka ekspedientka:baffled: Ja kupiłam duże koszule do szpitala, ale takie co ich póżniej specjalnie nie będe nosic jak mi brzuch spadnie... może jedynie do karmienia na początku.

Dziewczyny a ja wam powie tak i chudniecie podczas karminie i rozstepy to sprawa genetyczna ja sie smarowałam mustella ( niby takie super i w ogóle) no i tak mam rozstepy i tak.....:baffled: a co do karmienia to karmilam regularnie Emilke i mimowszystko mało schudłam a nie objadałam sie specjalnie słodyczami........:baffled: :zawstydzona/y:

Mi Pawła siostra z hurtowni farmaceutycznej przynosila w aptece 90 zł u niej prawiepołowe taniej płaciłam a teraz używam zwykłej oliwki nivea .Podchodze do tego ,że tak miało byc i już...... Kamilala to ze u mnie pojawiły sie rozstepy to nie znaczy , ze u ciebie tez bedą:-) a w ogóle wiekszośc sie pojawił jak chudłam........:baffled:

szczerze mówiąc to i tak mam kilka starych rozstępów ( w okolicach tyłka) z czasów jak przestałam być zgrabną super - laską nastolatką i stałam się ...prawdziwą kobietą z cellulitis (cytując za Karlam chyba)....:baffled::baffled::baffled:

Wiesz ja najbardziej to boję się jednak tych na brzuchu rozstępów...

NA brzuchu to nie mam a te co sa to sa nisko pod brzuszkiem taże galotki wszystko zakryja na plaży:-) . Na piersiach w sumie mam ze dwa może.......gorzej z udami..........:baffled:

reklama
uoo dziewczyny, co do rozstepow to ja niestety mam koszmarny problem.
Piersi mam tak posiekane ze normalnie praktycznie jeden wielki rozstep :P a to wynika z tego ze mi trzy rozmiary w ciagu poltora roku biust urosl swego czasu, poza tym rozstepy, na bokach, na tylku i przy kolanach (:confused:) a z tj ciazy paskudne ''sloneczko'' dookola rozciagnietej jak diabli blizny od wyrostka, teraz sie modle zeby mi ich wiecej nie przybylo bo sie zalamie ><

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry