Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja jak wychodzę z małym o 10 na tej mej wsi to letko mrozi. no i w przyszłym tyglu szłyszałam że ma być tu u nas ok 13 stopni![]()
Ja mam Nivea "Krem na każdą pogodę". Na razie nie stosowałam, bo nie wychodzimy na spacery, bo pogoda nie sprzyja, dziś wiało tak, że mało głowy nie urwało.
W końcu zgrałam zdjęcia, więc wstawiam żeby pokazać Wam jak wygląda to uczulenie. Może któraś z Was coś podpowie.Zobacz załącznik 505996Zobacz załącznik 505997Zobacz załącznik 505998
Mam nadzieję, że będzie widać. Te suche placki są na udach, brzuchu, łokciach.
wygląda na typowe zmiany atopowe .Anik, właśnie nie.
Tzn. w sumie tak, ale nie wiem czy to łączyć. Jak mała się urodziła to prałam w Loveli płynie, później przeszłam na proszek i teraz znów wróciłam do płynu. Jedyna zmiana.
Podejrzewam jeszcze pomidory, bo jem je namiętnie, ale jadłam już wcześniej sklepowe i było ok, teraz jem działkowe, więc chyba odpada.
Skaza białkowa??? Nie odmawiam sobie nabiału.
Taki mały liszajek zrobił jej się też pod okiem.
Nie mam pojęcia![]()