• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

dziunka no nie dziwie się bo ja znam wiele osób u których sudocrem nie przyniósł żadnych efektów a wręcz pogarszał sprawę , sypnij mąką ziemniaczaną na noc (jak masz) i rano powinno być lepiej ,
Kubie jak się tylko delikatnie zaczerwieni pupa to od rqazu smaruje nivea i nie ma problemu

No mąką teściowa sypała i nic, bylo tylko gorzej.

Co do penatenu - tak, słyszałam że jest rewelacyjny, całkiem o nim zapomniałam!

reklama
penatenu jest rewelacyjny !!!!!
u nas tez lekkie zaczerwienienie ale to od pampersów z rossmana chyba :| bo zawsze schodziło po 2 dniach a tu sie ciagnie i ciagnie dzis kupiłam juz pampersa zobaczymy :|

penatenu jest rewelacyjny !!!!!
u nas tez lekkie zaczerwienienie ale to od pampersów z rossmana chyba :| bo zawsze schodziło po 2 dniach a tu sie ciagnie i ciagnie dzis kupiłam juz pampersa zobaczymy :|

No właśnie bo my też na tych pampersach, ale już od dawna a dopiero teraz pupa chora więc to nie od nich chyba.

Ja używam tylko kremu robionego w aptece za 5zł, czasami sypie maka ziemiaczana.

No właśnie, a mojego lekarza jeszcze nie ma bo też chciałam iść po receptę na ten krem.

Ja go wogóle nie używałam, bo stosowałam bepanthen i to też w razie zaczerwienienia. A sudeocrem stał zamknięty.

Pupka nadal kiepska, na efekty trzeba pewnie poczekać do wieczora. Najgorsze są te kupy poranne :( jakoś nie mogę namówić Asi na nierobienie kupy przez kilka dni ;)

reklama
Dziewczyny czym smarujecie buzki dzieciakow??i mozecie cos polcic do buzki bo mojemu K takie plamki czerwone wylazly...nie wiem od czego??

Wiesz ja uzywam takiej masci robionej za 5 zł 4-ro składnikowej. Zawsze jak małemu cos wyskoczy - czy to jakies krostki bo np oblize łapy z podłogi albo jak ma gorszy z zebami dzien i sie wyslini, wyszura w przescieradło tez ma takie czerwone to mu posmaruje na drzemke i poliki jak nówka....z kremu dostepnych bez recepty super sie nam sprawdził atoperal baby. Fajnie działaja na podraznoną, delikatna skórke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry