D
dziunka24.
Gość
chciałam napisać że w nowej gazecie "dziecko" jest bardzo dużo o pielęgnacji dziecka
w sumie jestwszystko co chciałabym wiedzieć....;-)
więc zachęecam do kupna...
tez ostatnio zachecalam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chciałam napisać że w nowej gazecie "dziecko" jest bardzo dużo o pielęgnacji dziecka
w sumie jestwszystko co chciałabym wiedzieć....;-)
więc zachęecam do kupna...

ja w sumie kupiłam ją przez przypadek..tez ostatnio zachecalam![]()

ja w sumie kupiłam ją przez przypadek..
ale jak nigdy przeczytalam całą.. zawsze jakieś tam stronki były którymi się nie zainteresowałam..
a tu ... o tym w co ubierać dzidzi na spacer, kiedy i jak wychodzić..
nawet było o tym jak dziewczny pytały czy przebierać po karmieniu czy przed...
kiedy wprowadzać posiłki, jak karmić nocy co robić żeby spało całą noc, jak kąpać....
normalnie idealny nr dla listopadówek![]()
ja kupilam ze wzgledu na bajki ;-) a w nastepnym numerze wszystko o chustach

no właśnie ja teżRacjaja kupilam ze wzgledu na bajki ;-) a w nastepnym numerze wszystko o chustach
![]()

a o chustach to nie dla mnie .... ;-)a dla mnie jak najbardziej, bo motam ta moja i motam i za nic mi nie wychodzino właśnie ja też
tak zobaczyłam że gazeta z bajkami to mowię... "a wezmę "![]()
i się cieszę że wzięłam....a o chustach to nie dla mnie .... ;-)

wiadomo że dla każdego co innegoa dla mnie jak najbardziej, bo motam ta moja i motam i za nic mi nie wychodzi
wiem, ze są kursy wiązania i szkolenia ale żaden kolo mnie, no i z noworodkiem raczej nie da rady

ale pewnie będzie też wiele innych ciekawych rzeczy związanych z innymi tematamiwiadomo że dla każdego co innego
dla mnie nie bo ja nawet chusty nie mamale pewnie będzie też wiele innych ciekawych rzeczy związanych z innymi tematami
to dla mnie wielkie zaskoczenie!!