Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hhahaha to się nazywa cczyste lenistwoja rzadko kupuje gazety, bo zwykle kończy się na tym, ze przecztam ze 3 strony i koniec, albo w ogóle tylko pooglądam obrazki.najbardziej to lubię oglądac zakupowe ciekawostki ;-)

Ja przewijam roznie, czasem przed karmieniem, czasem po a czasem 3x pod rzad-tak jak dzis np, bo co chwila szla kupa, a ja myslalam, ze wiecej nie bedzie...
Moj synus ma krostki na ciele i pupie, i nie wiem, czy potowki, czy alergia na cos co zjadlam, czy na proszek do prania...Moze jak jutro polozna przyjdzie to mi doradzi...
Juz wiem, ze pomidorowej jesc nie moge. Jadlam 2 dni z rzedu i Alanek z dobowym opoznieniem 2 dni z rzedu mial okropne gazowanie i kupy...
A w ogole jak robi kupy to bardzo rzadkie ale zolciotkie...to chyba ok jak jest na piersi, nie?

a ja właśńie czytałam w tej gazecie "Dziecko" że jak ma dziecko krsteczki to można mu do kąpieli dawać taką garść mąki ziemniaczanej i tak kąpać lub robić taki krochmal dla dziecka czyli : łyżkę mąki ziemniaczanej zmieszać w niewielkiej ilosci wody a następnie wlć zawiesinę do litra wrzątku i zagotwać . gdy osygnie wlać do kąpiei.Moj synus ma krostki na ciele i pupie, i nie wiem, czy potowki, czy alergia na cos co zjadlam, czy na proszek do prania...Moze jak jutro polozna przyjdzie to mi doradzi...

teraz to nie jestem pewna czy u Helenki to potowki czy ten tradzik niemowlecy
ale przypomnialam sobie ze Zuzia tez to mialam balam sie ze to od jedzenia i wprowadzilam sobie rygorystyczna diete na ktorej wytrzymalam tydzien -nic to oczywiscie nie pomoglo
Helenka nie ma tego duzo tylko w okolicach czola przemywam jej to od wczoraj takim plynem do twarzy i smaruje delikatnym kremem nawilzajacym - dodatkowo skora sie troche luszczy - i juz prawie wszystko zeszlo :-)
a nie to sa raczej male czerwone kropeczki i pod wplywem ciepla robia sie wieksze
Wypróbowałam Bella Happy i Pampers.