natalia_eg
Fanka BB :)
My używamy dwa razy dziennie (wieczorem przed snem i rano po nocy) kremu ziajka na pupę i też tfutfu pupa czysta. Kup mały robi na potęgę.
Citronka my właśnie 2 dni temu kupiliśmy Dadę i też jestem bardzo zadowolona. Jak się Jaś urodził to miał pampers new born i były super, później pampers premium care i mi nie bardzo pasowały, a te biedronkowe są naprawdę dobre. I przy zmianie pieluszek min 8 dziennie są oszczędności
Citronka my właśnie 2 dni temu kupiliśmy Dadę i też jestem bardzo zadowolona. Jak się Jaś urodził to miał pampers new born i były super, później pampers premium care i mi nie bardzo pasowały, a te biedronkowe są naprawdę dobre. I przy zmianie pieluszek min 8 dziennie są oszczędności

Jak zdarzy się zaczerwienienie, to problem rozwiązuje Bepanthen. Potem profilaktycznie ze dwa razy posmaruję dupulkę Hippem na odparzenia. Do pupci przy zmianie pieluchy używamy chusteczek, na razie Nivea Soft, potem przecieram płynem Mustela i nakładam pieluchę Pampers. Na razie ciągle mieliśmy Pampersy ale ostatnia paczka już na wykończeniu i skuszona jakąś promocją kupiłam Huggis Newborn a dopiero dziś poczytałam recenzje, niestety bardzo nieprzychylne. Ponoć przeciekają, aż się boję