reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja niemowlaczka

reklama
Hmmmm :confused: Filipek ma 3 tygodnie....a juz od tygodnia uzywamy pampersow 2 ........1 byly jakby z waskie, nie dalo sie dobrze tych boczkow zawinac i non stop przeciekaly....

DORINKA - paznokcie u stopek zawsze jakos wolniej rosna :tak:

No, my już od ponad tygodnia trójek używamy... Wydaje mi się, że dwójki są już za małe. Heh - Młody rośnie jak na drożdżach. Właśnie rozmawia z tatą :)

adas13 ja sab simplex kupowałam w Niemczech, ale widziałam że jest też dostępny na Allegro a cena nawet z wysyłką wychodzi ta sama. U mnie on działa tak dobrze że już zamówiłam następne dwie buteleczki od koleżanki której został.
My też używamy jeszcze pampersów 1 ale tylko dlatego że dostaliśmy je w prezencie, i na Antosia jeszcze pasują, w końcu nie urodził się duży a ma dopiero dwa tygodnie, ale następne już będą na pewno 2, mierzyłam je już i nie wydają się wcale za duże, a że mamy dwie duże paczki to uprzedzę też resztę cioć, że jakby co to niech kupują 3 :-)

U nas z 1 nie było problemy maly ich nie "przelewał" i nigdzie go nie obcierają z zapięciem również nie mam problemów... mam zamiar kupić 2 ponieważ wydaje mi się że już powinny być równiez ok:blink:

Dziewczyny a czy smarujecie chłopcom siusiaka kremem przy przewijaniu? Ja tego nie robię i czasami jest czerwony. Martwi mnie to.
Używam linomagu i zastanawiam się czy nie mogłabym czasem posmarować np. bepantenem? Co myślicie?

ja tez siusiaka nie smaruje niczym przy przewijaniu, tylko oliwka smaruje po kąpieli i nie jest czerwony. a na pupcie sudokrem :-) i gładziutka jest :-):-)

reklama
Do góry