reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze ruchy...

Hehe.Tesciowa nie chce mi narazie powiedziec nic na ten temat dopuki nie poczuje kopniecia.Nie mam pojecia dlaczego.Hmm jestem ciekawa i czekam z niecierpliwoscia na pozadnego kopniaka!

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tymi ruchami po lewej lub prawej stronie? jak to w końcu jest na dziewczynkę a jak na chłopca! :)

własnie.. ja też coś o tych ruchach z lewej bądź z prawej słyszałam.. a mnie zazwyczaj po lewej kopie.. kto wie.. a kopie mnie napewno.. pod dłonią czuję.. to moja druga ciąża więc szybciej mnie kopie

Dziewczyny rozumiem że chcecie wiedzieć płeć dziecka,ja też już bym chciała ją poznać i chciałbym Wam jakoś pomóc,ale moja teściowa nie chce mi za żadne skarby nic powiedzieć dopuki ja nie poczuje pierwszego kopniaka,bo tu wlasnie chodzi o pierwszy ruch dziecka niby jest najwazniejszy :) i to on swiadczy o płci maleństwa.Jak tylko coś wydusze od teściowej natychmiast dam Wam znać-obiecuje ;)

Pozdrawiam wszystkich cieplusio ;)

Oj ja jeszcze nie czuje i zabardzo nie staram się wczówać.
Poprostu nie jestem pewna czy to dzidziuś!!
Poczekam do 17 tyg. w tedy już będe pewna na 100%
Dziewczyny i ja jade na tym samym terminie :laugh:

A ja też już sama nie wiem czy to maluchy czy co innego. Niby od czasu do czasu coś czuję ale nie mam pewności, że to właśnie to. Z usg wynika, że moje maluchy bardziej są ułożone na lewej stronie brzucha i nie wiem czy to tylko z tej strony mam czekać na te ruchy?? :)

reklama
Do góry