• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Aniula, jeszcze nie rodź :no: Przecież zostało ci jeszcze 4 tygodnie do terminu. Dotrwaj przynajmniej w dwupaku jeszcze ze dwa ;-) Pogadaj z maleńswem a pewnie posłucha mamusi :-D:-D:-D

A jak u was z obżarstwem w święta?

U mnie strasznie, więc teraz lekka dietka :-D:-D:-D:-D Ale za moment Nowy Rok i mnóstwo pracy, więc nie mam co narzekać. Pewnie stres zje mi parę kilo nadwagi :tak::-D:-D:-D

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny i szampańskiej zabawy (dla tych, które mogą sobie na to pozwolić;-)) :-)
jakieś zajęte te nasze pilanki, bo pustki na forum :-)

co do świat i obżarstwa to ja się ledwo ruszam :rofl2: nigdy tyle nie jadłam co w tym roku ;-) oj będzie ze mnie niezły wielorybek pod koniec ciąży :-p

Jak się nasze ciężarne pilanki czują w Nowym Roku? Aniula, dotrwałaś do stycznia?
Ja pamiętam, że chciałam przetrwać do stycznia by nie urodzić w starym roku. Zaraz po północy odetchnęłam z ulgą i stwierdziłam, że teraz mogę rodzić ;-):-D:-p Ale chodziłam jeszcze pełne 14 dni :-D:-D:-D:-D

Tak dotrwałam i też sobie powtarzałam , aby do Nowego Roku , a potem to już się uda i dłużej. Zaczynam już myśleć , jak tu się wybrać w przyszłym tygodniu na ostatnie zakupy, bo małżonka nie wyślę po stanik, a chyba jeszcze jeden mi się przyda. Zaczęłam się pakować i ciągle myślę czy wszystko już mam. Ten miesiąc już nadszedł .....ale jeszcze do sprzątania mnie nie ciągnie. Za to jutro upiekę sobie snikersa, bo potem nie za bardzo będę mogła go jeść, zresztą mogą nie mieć czasu na wypieki.

A ja mam pytanie do mamuś troszkę większych dzieci - czy wiecie gdzie w Pile są jakieś atrakcje dla dzieciaczków? Gdzie można pojechać by maluchy mogły się czymś zająć i wyszaleć?

W blaszaku na piętrze są tzw. kulki , cena jakieś 8 zł za 30 minut. O innych atrakcjach nie słyszałam. Przydałby się basen dla młodszych dzieci , ale to chyba trzeba się wybrać do Złotowa lub Wałcza.

Dzień dobry i wszystkiego dobrego w nowym roku!!!

Tak a propos atrakcji to są kulki w blaszaku, są zajęcia muzyczno-ruchowe prowadzone w soboty w Szkole Muzycznej (chodzę z Maksiem), no i baseny w Wałczu oraz w Złotowie (wiem, że w Złotowie jest możliwość indywidualnych chyba zajęć z niemowlakami, pisałam do nich i dostałam nr telefonu, może od lutego będę jeździć z Mikim i Maksiem - na razie mam za dużo pracy, muszę tam w ogóle zadzwonić i się dowiedzieć szczegółów).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry