Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Widzę, że nowe osoby do nas dołączyły. Super 

Oczywiście jazda jest z jedzeniem, bo na nowo muszę mu robić wszystko w wersji papek i posiłki muszą być chłodne. Cieplejszych nie ruszy, Na dodatek co wieczór ryczy, gdyż od dwóch tygodni jest odsmoczany ;-) Ale cóż, damy radę 

;-) Prawda Olu?

Jest na obchodzie, ale już po nim nie interesuje się niczym w ogóle. Ona zajmuje się tylko swoimi "uczennicami". Pozostałe pacjentki muszą liczyć na inne położne, które zresztą są w sumie miłe (w zależności na którą zmianę się trafi ;-)). Mało tego, ona nawet niezbyt dobrze się dogaduje z pozostałymi położnymi (jedna z nich mi o tym mówila).
Na szczęście wszystko było ok no ale u Was jest inna sytuacja, Wy macie mleko specjalne....

No i znów muszę pochwalić tego lekarza, bo umówił się z nami na kolejną wizytę, powtórzył badanie, nagrał płytę i nic za to nie wziął :-)
;-)
Zastanawiałam sie czy nie przenieść się znowu do dr Andryszak, ale stwierdziłam, że teraz już po połowie ciąży chyba nie warto zmieniać lekarza. Mam tylko nadziej, że trafie na jego dyżur i bedę zadowolona