Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe ja mam dłuugie imię, dłuuugie panieńskie i dość krótkie po mężu.ja mam po mężu, panieńskiego nie zostawiłam bo nie dość że mam długie imię, długie panieńskie to po mężu też długie, nie wyrobiłabym się z podpisywaniem w tych ramkach na dokumentach

to i tak zostawiłabym swoje. Wszystkie kuzynki noszące moje nazwisko zostawią sobie panieńskie. Moja rodzina jest ze sobą blisko związana i powiem wam, że moje nazwisko jest bardzo rzadkie, a np na naszej klasie wszystkie osoby noszące moje nazwisko to moja rodzina. Mieliśmy nawet wynajętego detektywa który miał za zadanie odszukać naszych więzów rodzinnych daleko wstecz 

ale to bylo lata temu, kilka pokolen do tylu i teraz juz nie utrzymujemy kontaktu z resza rodzinki genealogicznej. W tej chwili juz nam nazwisko zanika bo same dziewczyny sie rodza i coraz mniejsze szanse zeby jakis mezczyzna przedluzyl ród
dzięki asus mamy juz w rodzinie;Marcina, Mateusza i Marka, co do Michała to mój mąż nie zgadza się kategorycznie. a Maxia wbijam mu do głowy uż połowe ciąży, ale nadal się nie daje, choć Maurycy to pomysł jego:-(mikimauro MaciuśMarcin , Mateusz , Michał , Maksymilian , Marek :-)