Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego jeszcze brakowało!
Ja zaraz coś na nią wtedy wymyślę i tak każę dzieciom na nią mówić. 
To tak na marginesie... 
Moze Marcel??:-)Jak moj lobuziakdzięki asus mamy juz w rodzinie;Marcina, Mateusza i Marka, co do Michała to mój mąż nie zgadza się kategorycznie. a Maxia wbijam mu do głowy uż połowe ciąży, ale nadal się nie daje, choć Maurycy to pomysł jego:-(

jestem za..Miłosz..bardzo ładneMikimauro, a moze Milosz?

Uniwersalne imie byloby najlepsze, ale mikimauro nic o tym nie wspominala, wiec moze nie ma to dla Niej az takiego znaczenia...Milosz jest ladne, ale Mikimauro mieszka w na Wyspach i pewnie trudno bedzie jego kolegom i kolezankom to wymowic.
Moze zastanowcie sie nad jakims imieniem, ktore wystepuje zarowno w Polsce, jak i w krajach anglosaskich, np.:
Marcel
Marek
Maximilian
A dzieci miedzy soba zawsze same moga wymyslic jakies zdrobnienie i nie ma problemu.;-)
pasowaloby ladnie do nazwiska - oczywiscie tez zaczyna sie na M

bo Marcin, Mateusz, Michal juz sa.w rodzinie...a pozostale imiona na M mnie jakos nie przekonuja.... No ale zobaczymy co mąz powie
tez ma prawo glosu 
Uniwersalne imie byloby najlepsze, ale mikimauro nic o tym nie wspominala, wiec moze nie ma to dla Niej az takiego znaczenia...A dzieci miedzy soba zawsze same moga wymyslic jakies zdrobnienie i nie ma problemu.;-)