• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

A ja na zgagę odkryłam super sposób. Żuje gume orbit mietową bez cukru i działa. A co do tych włosków to u mnie się nie zgadza. Przy Matim mialam okrpone zgagi (duzo gorsze niż teraz), a on sie z zakolami jak łysiejący facet urodził. No i w ogóle tych włosków to za dużo nie było

reklama
gumę orbit bez cukru uwielbiam i żuje ją namiętnie, ale to chyba nie dla mnie sposób. Dzisiaj mi pacjentka poleciła sposób ze szklanką ciepłej wody i plasterkiem cytryny, podobno odkwasza.... :)

Rybka mam do ciebie pytanko bo widze ze już 8 lat żądzisz w sercu ukochanego zastanawiam sie jak długo staraliście sie o bebe, ja sie staram 5 miesiecy i nic a moja znajoma 7 lat i też nic a w sumie chce wiedzieć po jakim czasie nie traci sie nadzieji bo ja chwilami już trace mimo iz mam 20 lat a moj mąż 33

Sara mam dalszych znajomych. Odkąd pamietam zawsze się starali, a znam ich od 6 lat. No a teraz czekają na bliźniaki - maja urodzić się w kwietniu. Glowa do góry, uda się.

Karola dzieki to pocieszjące że im sie udało warto wierzyć ze i mi sie uda a nie wiesz czy jakoś pomagali naturze jakieś leki czy leczenie

Saraaa, nie wyganiam Cie od nas :-) My tu zawsze wszystkich przyjmujemy z otwartymi rekami, ale.... jest specjalny dzial dla kobietek, ktore staraja sie o dzidzusia.... Mysle, ze tam uzyskasz o wiele wiecej informacji, ktorych potrzebujesz :-)

reklama
Saraaa - głowa do góry :) grunt to sie wyluzować :) wiem, że mi teraz łatwo mówić ale ja miałam to samo.Nie nakręcaj sie a Bejbiś zaskoczy Was w najmniej oczekiwanym momencie :) My mieliśmy tak samo :) kilka ładnych miesiect starań, ja juz film w głowie wkręcony a tu niespodzianka :)Niczym sie nie martw.Nauczyciel przychodzi, kiedy uczeń jest gotowy :) ściskam Cię mocno, trzymaj się :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry