• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

czkawke czuje po lewej stronie na dole nisko a kopniaki dzisiaj czuje na wysokosci pepka i wyzej nieco ...mam tez takie samo uczucie jak Kira przy schylaniu sie jakby cos mi blokowalo ....oglupiec mozna... a parcie na pecherz mialam tez mocny jak male bylo nozkami w dol.... teraz nie mam juz takiego parcia....

reklama
Myfcia, to moze sie obrocil Twoj Hubercik i nawet o tym nie wiesz??
Ja czkawke tez teraz czuje nisko... tak raczej po prawej.
A parcie mam teraz wieksze, bo mala od razu wlazla glowka bardzo nisko w kanal rodny i mam odczucia jak przy samej koncowce ;-)

no ja tez mam takie czasem uczucie jakby bardzo nisko mnie rozpieralo cos....mam nadzieje ze maluch juz lezy jak trzeba....
aaaaaaaaa i nad pepkiem mam tak twardawo....jejku zaluje ze usg szybko nie bedzie tak....ta niepewnosc ...... dzisiaj moze zrobie fote brzucha pozyczonym aparatem - jesli koles nie zapomni...moze po krztalcie cos wywnioskujecie...

U mnie jest podobnie jak u Karoli 7,wiec pewnie mala lezy w poprzek
Kira super ze Emilka wszystko dobrze,mam nadzieje ,ze bobaski lutowe
obroca sie jeszcze glowka w dol,maja jeszcze troche czasu. :)

Kira gratulacje - wreszcie Emilka zrobiła fikołak. Ja też przy obracaniu Paulinki czułam przez tydzień, szczególnie jak tylko usiadłam, jakby stado słoni mi biegało wewnątrz brzuszka.
No i muszę się pochwalić- bo to wręcz smieszne :D- druga ciąża, a ja dopiero niedawno sobie uświadomiłam, które sygnały mogą być czkawką dzidzi. Czuję je nisko po lewej stronie - równomierne delikatnie pukanie od środka.

Kira, dobrze ze corunia juz sie usadowila w brzuszku. Ja bardzo mocno czulam kopniaki i wiercenie jakies trzy dni, a dzis juz jest spokoj. Tylko delikatne ruchy. Wczoraj az nagrywalam dla meza na kamerke, bo tak mi brusio latal na prawo i lewo, ze szok. Gdyby nie filmik, to pewnie by nie uwierzyl, ze dzidzia tak potrafi rozrabiac. Teraz zastanawiam sie, ze moze moja dzidzia tez robila fikolka.

Myfcia usiądz sobie na krześle i poczekaj chwilkę jeśli bedziesz czuła kopniaki pod żeberkami z prawej lub lewej strony to znaczy
że synuś sie obrócił, ja nie moge 5 minut siedziec w takiej pozycji bo małej jest wtedy za ciasno i rozpycha sie nogami
dzisiaj siedziałam u fryzjera ponad 2 godz na fotelu i myślałam że mi dziurę zrobi pod prawym zebrem ale musiało jej byc niewygodnie ;)

Karolla a gdzie czujesz czkawke malej ? moje wlasnie teraz ma czkawke na dole po lewej stronie khmmm nie zle to po mojej zupie pomidorowej dziecko tak czka ;-)

Dziewczyny macie pozdrowienia od Czarnulki. Skurcze jej przeszły, ale strasznie źle sie czuje po tyhc lekach. No i nasz gin zmniejszyl jej z tego powodu dawkę. No, ale jak na razie nakaz leżenia.

reklama
Karola pozdrów ją od nas cieplutko niech dba o siebie bardzo !!!  :-* :-*

Myfcia czkawke czuje na dole poniżej pępka cały dół brzusia śmiesznie drga wtedy !!! I też raczej po lewej stronie
bo wiem dokładnie gdzie mała ma główke ostatnio na USG pytałam gin o to a po lewej ma brzusio który podczas czkawki
najbardziej dziecku drga!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry