• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Dziękuję wam wszystkim w imieniu Czarnulki. Jak bedą cos jeszcze wiedziala to dam wam znać.

No a ja wczoraj skorzystalam z wizyty Matiego u lekarza i zrobiłam sobie pomiar cukru. I huuuuuuurrrrrrraaaaaa było 95 w godzine po zupce. No i z tej radości zjadłam pół pączka, ktorego Matus dostal na podwieczorek w przedszkolu. :laugh:

haha Karola7 super.... ja dzisiaj tez paczki kupilam dwa jednego juz pochlonelam z mlekiem....a drugi czeka na jutro ale nie wiem czy dozyje jutra paczus ::)

a mi się juz odechciewa cokolwiek jeść :( mam tak potworną zgagę... yh...
zjem tylko regulaminowo obiadek na razie... od dzisiaj żadnych słodyczy, bo wydaje mi się że to po nich mam takie fale kwasu w żołądku blehhh :-[

ja mam kwas po surowiznie zielonej, owocach ale nadal wcinam mandarynki :-) apaptyt mam srednio na jeza czasem mam a czasem wogole bym nie jadla
Misia ginka moja pierwsza radzila mi zuc figi na zgage to jej sposob :-)

Dziewczyny a ja miałam zgage może z 2-3 razy ale mega lekką z tego co słyszę i teraz cisz nic nie ma
hmmm a słyszałyście te zabobony że zgaga oznacza że dzidzia bedzie miała dużo włosków a jak mama nie
ma zgagi to dziecko bedzie łyse u mnie by sie zgadzało ja i maż byliśmy łysi jak nic, nawet na ostatnim USG
gin mówiła ze są jakieś włoski u małej ale malutko ;)
Moja fryzjerka wczoraj mi mowiła że miała mega zgage przez 2/3 ciąży a jej synek miał czarne włosy do ucha jak sie urodził ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry