• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

No i znowu byłam na kTG w szpitalu jejku już mam dosc, dzisiaj mnei mezus zawiózł bo mega źle sie czuje jakies cholerne osłabienie
mnie bierze i temp. 36 C wiec za mało troche ale zapis wyszedł pieny dziś, rozwarcia wiekszego nie ma wiec ok!! Mam leżewc i wypoczywac w domku
zawsze to lepsza atmosfera niż w szpitalu ;) a w ogole ginka powiedziała mi że porodówka jest dzisiaj zablokowana nie przyjmują pacjentek
bo nei ma już miejsc ale jaja, dziwczyna ze styczniówek Puma właśnie w nocy urodziła synka i ponoć zadzwoniła do naszego szpitala że wody jej odeszły
a Ci mówią że miejsc nie ma i musiała do innego jechac kurcze ale sie porobiło!!!
Także z moja mała moze być tak że przeczeka do lutego jeszcze chociaz opadniety brzusio świadczy o czymś innym ;)

reklama
Magda_S ja tez z moim lubym w niedziele urodzeni i jakoś nie narzekam ;D ale szczerze to wolałabym w tygodniu urodzic
bo w weekend to sie nikomu z lekarzy pracowac nie chce cos w tym jest !

Środek lata bardzo dobry :). Szwagra mam z lipca. Nie wiem jak to u innych wygląda, zdolny to on jest, a leniwy tak samo jak zdolny :).

Kira, ja rraz jechałam przez Sosnowiec-tam są tramwaje. Nie miałas nigdy problemow z zahaczaniem o rurki w tramwaju głową? Bo moja koleżanka-182cm zawsze miała, smiesznie to wyglądało, zwłaszcza, że jeszcze na obcasach chodziła :) :) :).

Ja to bym chciała bardzo urodzic w maju...Lubię jak drzewka kwitną :).

Oj Madzia, lepiej nie!! Jeszcze by Ci wyrosła taka Kachna i co?? ;D ;D ;D
Karolla nie wiem już czego życzyć, jeby się Ola już rodziła czy żeby jeszcze poczekała?? Już jest na tyle duża i "dorosła", że w każdej chwili Ci może zrobić prezent i wychodzić :)

Karollcia, to się walnij do wyra. Pewno ciśnienie cie tak osłabia - wczoraj podobno było 1051hPa -najwyższe od huhu, nie wiadomo kiedy. Ja zawsze miałam niskie i też sie źle czuję jak podskakuje. Jak tylko te wyniki z egzaminu zobaczę to leżę jak kłoda i nawet pusta lodówka mnie nie ruszy.

Madzia, ano mamy tramwaje i ja zawsze tez na megaobcaskach chodzilam :-) Wiec rureczki musialam jakos sprawnie omijac ;-) Ale wiekszy problem byl z siadaniem, bo mi sie nogi nie mieszcza miedzy siedzeniami ;-) I zawsze musze je wywalic w przejsciu, wiec mnie wszyscy depcza.
Na szczescie od 3 lat juz tylko autkami woze tylek i problem z glowy ;-)
Chciaz nie do konca, bo pierwszego mialam malucha i tez bylo zle z nogami.
A potem kupilismy motor i wygladalismy na nim jak czubki, bo byl za maly ;-) Musimy miec zawsze najwiekszy, jaki istnieje i lozko niemalze na zamowienie ;-)

No, niestety-Stogi... :(. Pizzę to bym zjadła :) :) :). Nawet bym coś ugotowała może, ale lodówka naprawdę puściutka, w sumie ma mi kto zakupy zrobić, ale ja ani grama gotówki nie mam, bo zawsze kartą płacę psia kostka i nie przygotowałam sie na leżenie w wyrku, głupia baba :(.

A tak mi się w głowie strasznie kręci i się pocę okrutnie i zimno mi. Kładę sobie głowę koło kompa i czekam na te wyniki.

Kira, ja sobie usiłuję wyobrazić was dwoje w kaszlaku, ale mi jakoś słabo wychodzi... :) Jakby mi tak świat nie wirował, to by mnie ta wizja nawet chyba rozśmieszyła :laugh:.

A gin ci na USG tak orientacyjnie nie mówił, jaka długa bedzie dzidzia (60 czy 65cm? :) :) :)). Oj, bo chyba szybko z łóżeczka wyrośnie :). Mam nadzieję, ze kupiliście 140x70 a nie 120x60, co?

reklama
konsultowałam sie z moim ginem ,mówi ze to plamienie
jest efektem skracania sie szyjki ,no i najprawdopodobniej odszedł mi czop
ale na razie mam siedziec w domu i cierpliwie czekac na skurcze,albo az mnie wody
zaleją ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry