Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myfa80 pisze:kupilam za to lyzeczke sylikonowa bede jej uzywac zamast butelki jak male mnie poobgryza na maxa - nowinka ze szkoly rodzenia od Magduski....
Myfa80 pisze:jak juz sie rozpisalam to prosze o rade mam do wybru rogowe albo kanape w stylu angielkim pelno poduch kanapa ma 2,5 metra dlugosci a po rozlozeniu az 150 cm do spania szerokosci miekka do tego jest jeszcze fotel w tylu "poczytaj mi babciu" kolor ma sraczkowaty - ciemny beż z zolcia jakby i bordowe poduchy.(kolor zawsze mozna zmienic)... jejku nie mam pojecia co zrobic...
Mika_27 pisze:Misia nie mam jak teraz wkleic zdjecia, ale sa na nim dwa wykresy. Jeden to serduszko dzidzi, a ten pod spodem to moze skurcze macicy? Zauwazylam, ze na dolnym wykresie pojawia sie skok, to wzrasta cisnienie u malego.
W opisie jes:czestosc podstawowa:144
skurcze:-
akceleracje 6
epizody wysokiej zmiennosci(min): 0
epizody niskiej zmiennosci(min):19
zmiennosc krotkoterminowa(MS): 5,4
Karolla pisze:Mika to ja Ci moge powiedziec że z wczorajszego wykresu który mam, bo inne oddałam gince jest u mnie tak :
czestość podstawowa 164 czyli średnie bicie serduszka małej
epizody wysokiej zmienności 6
epizody niskiej zmienności 4
zmienność krótkoterminowa 4.9
skurcze 2
skurcz porodowy to nie jest skurcz że na wykresie nagle pojawi się nam wysoki zapis ale ponoc
wygląda to jak góra stopniowo rośnie osiąga punkt najwyższy a potem stopniowo opada hmmm
tyle sie dowiedziałam, ten dolny wykres to skurcze macicy !!!