Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to wstępna wersja pokoju SZymka a ze na roczek babcia rzuciła troszkę mamony to kupimy dwu osobowe wyrko aby awaryjnie i dorosły mógł się przespać. tylko moj mąż stwierdził że babski ten pokój ale jeszcze wymaluje z szablonów kolorowe samochody pociąg itp. to może stanie sie bardziej męski dla niego.
moze słabo widać ale na jednym skosie są autka i samoloty a na dtugim kraina puchatka ( juz kiedys wklejałam)
a co wy myślicie????????????jakies pomysły sugestie mile widziane
karola-04 pokoik bardzo ładny, niczego nie zmieniaj pod dyktando męża! Dzieci w tym wieku potrzebują stymulacji kolorami i kształtami i to Szymkowi zapewniasz w 100%! Za 3-4 latka, jak Szymek bedzie sie juz utożsamiał z męskim rodem, to zmienisz mu wystrój na męski a Szymuś sam Ci wtedy pokaże paluszkiem co chce i co mu się podoba
no ja tez tak pomyslałam że jasne kolory raczej proste to ma byc taki pozytywny pokój i zapewne nie wie ze auto jest dla chłopców a lala dla dziewczynek no a zwierzaki to chyba dla jednego i drugiego. a do meża to ona nie jest taki dyktator ze musze zmienic tylko to było jego zdanie - w koncu moze je miec a i tak jest leniuszkiem i nie ma czasu aby tam cos robic wiec jest zdany na mnie ciekawe jak bedzie wygladało jak wstawimy wyrko wtedy mebelki pojda na druga strone pokoju
Rozglądam się za nowymi mebelkami do pokoju Milenki, czy macie może na oku jakieś firmy produkujące ładne rzeczy? Może jakieś stronki znacie?
Ja właśnie trafiłam na taką, bardzo mi się podobają K�OSEK DESIGN - firmowy sklep internetowy