reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
dziekuje jeszcze raz :tak:
ale wczoraj starszaki wyprowadzily mnie z rownowagi ja malowalam u Jacki a oni w tym czasie malowali farbkami przy stoliku w drugim pokoju i tak chlapali po osiolku ze musialam go poprawiac :baffled::wściekła/y: no ale co tam :-);-)

A zapomnialam jeszcze napisac ze co poniektorzy z moich znajomych nie umia uwiezyc ze to ja sama malowalam i wypytuja sie drugich czy widzieli jak to robie i ze ze mnie taka zolza i niechce powiedziec gdzie kupilam te szablony:-D Troszke mnie to zezloscilo ale i dodalo otuchy ze im sie to tak spodobalo ze uwiezyc nie moga ze taki burak jak ja moge cos zrobic:tak::-D;-)

A zapomnialam jeszcze napisac ze co poniektorzy z moich znajomych nie umia uwiezyc ze to ja sama malowalam i wypytuja sie drugich czy widzieli jak to robie i ze ze mnie taka zolza i niechce powiedziec gdzie kupilam te szablony:-D Troszke mnie to zezloscilo ale i dodalo otuchy ze im sie to tak spodobalo ze uwiezyc nie moga ze taki burak jak ja moge cos zrobic:tak::-D;-)

Oj Irtasia troszke wiecej wiary w siebie, jestes niesamowita i te twoje zdolnosci!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry