• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

poród naturalny czy cesarka?

Doggi w pelni rozumiem, nie wiem czy z takim spokojem bym ogladala jak bym nie wiedziala ze czeka mnie cesarka ale mozna sie pewnych rzeczy dowiedziec i nie ma nic drastycznego, to publiczny program... samo zycie :))

Poza tym powtorze pytanko, Czy ktoras z was juz wie ze bedzie miala cesarke na 100%??

reklama
OGITU ja na dzień dzisiejszy jestem planowana do CC, ale modle się żeby Antek zmienił swoje ułożenie na glowkowe. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić ze obcy człowiek szuka właściwego miejsca w moim kregoslupie albo co gorsza usypiaja mnie ogólnie. Wizja jakiegokolwiek znieczulenia spędza mi sen z powiek.

MRSMOON masz racje. Tak już jest ze rzeczy nieznanych boimy się mniej; bo zwyczajnie nie wiemy wszystkiego. Całe szczęście ze mój M będzie ze mną, wiec jak mnie oglupia to on mam nadzieje będzie świadomy tego co się dzieje. Czym jestem starsza tym bardziej lekliwa się zrobiłam.

Agatek, ja przez Ciebie zaczęłam bardziej sceptycznie patrzeć na cc :-p ;-) Ale dzięki temu pozytywnie nastawiłam się do sn, co z kolei mnie przerażało na maksa. Tak więc liczę, że moje małe ułoży się główkowo [do dziś wierci się niesamowicie i zmienia pozycję!] i będzie tak, że pierdnę i wyskoczy ;-) Grunt to pozytywne nastawienie, nie? ;-)
Dobrze, że z Tobą będzie Twój M - możesz być spokojna :-)

Ja zołzie zazdroszcze strasznie ze ma już 37 tydzień !! Ja jutro kończe 35 i wchodzę w 36 miauuuu a mógłby byc juz tak 40 :P :D A ja w ogóle wg okresu mam termin na za 5 dni :P hahahah, ale ten okrsowy termin to wielka porażka i dziecko jest młodsze for sure ;) :P

AGATA tak jak mówisz,najgorsze jest wiedziec co cie moze czekac, błoga niewiedza jak na moje jest skarbem :) 3mam kciuki żeby się maleństwo obróciło :) i za Zołzę też 3mam kciuki by sie Edgarek obrócił ten psotnik ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry