Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zośka tak robi, tyle, że bez fontanny ;-)A czy wasze synki tez zawsze robia siusiu przy zmienianiu pieluszki? bo moj synek niemal za kazdym razem robi fontanne na mnie i wszystko co jest wokolo![]()

A czy wasze synki tez zawsze robia siusiu przy zmienianiu pieluszki? bo moj synek niemal za kazdym razem robi fontanne na mnie i wszystko co jest wokolo![]()

Ilona moj synek tez czsem tak ma jakby mu sie cos zlego snilo a czasem to nawet sie wzdrygnie jakby sie przestraszyl.
A czy wasze synki tez zawsze robia siusiu przy zmienianiu pieluszki? bo moj synek niemal za kazdym razem robi fontanne na mnie i wszystko co jest wokolo![]()

i wstawic pranie natychmiast!!!
Ilona moj synek tez czsem tak ma jakby mu sie cos zlego snilo a czasem to nawet sie wzdrygnie jakby sie przestraszyl.
u mojej Martynki identycznie.Moja Marysienka tez sie czasem wzdryga we snie, czasem sobie zakwili po cichutku i dalej spi albo sie zatrzesie tak szybko jak sie przestraszy czegos, a to szelestu folii, a to jak ja sie dotknie znienacka, a to jak sie nawet swiatlo zapali hehe.