reklama

Postępy naszych dzieci :)))

WOW IZA SUPER!!!!!!!!!!!!!!
U mnie narazie jest zainteresowanie łyżeczką i próba skrobania jabłuszka tak jak to robi mama, wkładanie łyżeczki do jaja na miękko itd ale Gaja dalekko do przodu zawsze była więc gonimy ją ;D
Ale pysznosci miała w miseczce, obiadek?
Ps. jakie ona ma piękne czarne oczy!!!!!
Iza co macie za krzesełko, jakąś nakładkę na krzesło???????? Bo ja mam krzesełko dziecięce ale małemu jest w nim niewygodnie, wpada w niego, ma za wysoko tackę itd. ogolnie krzesełko stoi w kącie ;/

reklama
Brawo dla Gaji! I chyba już nikt nie powie że blw to dużo do sprzątania :P

No my na takim etapie nie jesteśmy :( uczymy się, ale efektów dużych póki co nie ma :( bardzo nad tym ubolewam, no, ale cóż, takie uroki powrotu mamy do pracy :/

Gratulacje dla Gaji :)

Kurcze, u mnie jedzenie to jest za każdym razem sajgon - trochę karmię łyżką, ale często kroję w kawałki i daje do samodzielnego jedzenia.
A skutek zawsze ten sam - prawie wszystko jest rozwalane po całej kuchni. Próbuje jeść łyżką którą mi zabiera, ale oczywis cie to co na łyżce, zanim dotrze do buzi jest na ubraniu.

u nas Pawełek ladnei je flipsy z miski :d wie ze maja byc w misce :d i jak cos wyleci zbiera ladnie i pozniej je :D ugryzie odklada :) to nasz najwiekszy postęp od 2 dni :)

reklama
Krystianek chodzi !! wczoraj poczul sie pewnie patrząc na Olivera Kaludii i jak wrociłam do domu to tak zaczał śmiga po pokoju, że z podziwu nie mogliśmy wyjśc. :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry